Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Αποκαλύψεις για τον… ουρανοξύστη Τραμπ στη Μόσχα!

Τραμπ

Οι συζητήσεις σχετικά με ένα σημαντικό σχέδιο ανάπτυξης ακινήτων στη Μόσχα της εταιρείας του Ντόναλντ Τραμπ συνεχίστηκαν μετά τον Ιούνιο του 2016 και ο μεγιστάνας γνώριζε για αυτές, ενώ βρισκόταν στην τελική ευθεία πριν από τις προεδρικές εκλογές.

Αυτό παραδέχθηκε ο προσωπικός δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι. Αυτή η παραδοχή του Τζουλιάνι έγινε ενόψει μιας νέας ακροαματικής διαδικασίας στο Κογκρέσο, την 7η Φεβρουαρίου, του πρώην δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κόεν.

Ο Τραμπ και ο Κόεν που τον… καίει

Ο Κόεν έχει ομολογήσει ότι είπε ψέματα ενώπιον του Κογκρέσου στο θέμα ενός ουρανοξύστη Τραμπ ύψους 100 ορόφων στη Μόσχα, διαβεβαιώνοντας ότι οι συζητήσεις με τους Ρώσους αξιωματούχους έλαβαν τέλος τον Ιανουάριο του 2016.

Κατόπιν, ανέφερε μια άλλη ημερομηνία, τον Ιούνιο του 2016, για το τέλος αυτών των διαπραγματεύσεων, στις οποίες δεν δόθηκε συνέχεια.

Όμως, σήμερα, ο Τζουλιάνι επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του δικηγόρου του συνεχίστηκαν έως τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου του 2016.

«Δεν ήταν πολύ πυκνές, ωστόσο υπήρχαν συζητήσεις» δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, εκτιμώντας ότι πρέπει να διήρκησαν «πιθανώς έως τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Θα μπορούσαν να μιλάνε κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου».

Ο δικηγόρος προσέθεσε ότι οι συζητήσεις για το εν λόγω σχέδιο δεν εξελίχθηκαν ιδιαίτερα, αφού δεν υπερέβησαν το στάδιο μιας επιστολής πρόθεσης συνεργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις