Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποκαλύψεις πορνοστάρ για το σεξ με Τραμπ: «Του θύμιζα την κόρη του»

Ο Ντόναλντ Τραμπ με πορνοστάρ

Αποκαλύψεις φωτιά από την πορνοστάρ Stormy Daniels για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η πορνοστάρ Stormy Daniels αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της σχέση με τον παντρεμένο τότε Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ πριν από μια δεκαετία.

“Είχαμε πραγματικά καλή χημεία. Μου είπε κάποτε ότι ήμουν όμορφη και έξυπνη όπως ακριβώς και η κόρη του” θυμάται η Stormy Daniels.

Η φερόμενη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε στο τουρνουά γκολφ Edward Wood Tahoe στη Νεβάδα τον Ιούλιο του 2006. Αρκετούς μήνες μετά τη γέννηση του γιου του Barron Trump από τη Μελάνια Τραμπ.

Η 39χρονη πορνοστάρ περιέγραψε την πρώτη τους σεξουαλική συνάντηση με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία ως “τίποτα τρελό”. Παραδέχτηκε ότι έκαναν σεξ χωρίς προστασία.

Πιπεράτες αποκαλύψεις της πορνοστάρ για Τραμπ

“Ήταν μια στάση. Τι θα περίμενες από κάποιον στην ηλικία του; Στην πραγματικότητα δεν ξέρω καν γιατί το έκανα. Αλλά θυμάμαι ότι ενώ κάναμε σεξ του είπα “σε παρακαλώ μην προσπαθήσεις να με πληρώσεις”. Και τότε θυμάμαι να σκέφτομαι ότι αν το έκανε θα μου έδινε πολλά”.

Θυμάται πως ο Ντόναλντ Τραμπ την μπέρδεψε με πόρνη και την καλούσε κάθε 10 μέρες. “Είτε είσαι θαυμάστριά του ή όχι, που δεν ήμουν ποτέ, πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι αρκετά συναρπαστικός”.

Είχαν συστήσει τον Ντόναλντ Τραμπ σε όλους στο τουρνουά γκολφ αλλά εκείνος κοίταζε την Stormy Daniels και στο τέλος έφυγαν για άλλο σημείο με το ίδιο καρτ. Όταν πήγε αργότερα στο booth από την εταιρεία Wicked που εργαζόταν η Daniels αντάλλαξαν κινητά και φωτογραφήθηκαν μαζί.

“Με ρώτησε αν ήθελα να φάμε μαζί εκείνη τη νύχτα και του είπα “ναι, φυσικά”. “Ποιος θα έχανε την ευκαιρία να μιλήσει με κάποιον τόσο συναρπαστικό άνθρωπο; Δεν ήθελα να γίνω ζευγάρι μαζί του ή οτιδήποτε τέτοιο”.

Όταν πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε την υποδέχτηκε ο σωματοφύλακάς του Keit Schiller που έφυγε από τον Λευκό Οίκο τον Σεπτέμβριο. Βρήκε τον Αμερικανό πρόεδρο να φορά πυτζάμες στον καναπέ και να βλέπει τηλεόραση. Του έκανε πλάκα πως θέλει να θυμίζει το αφεντικό του Playboy Hugh Hefner.

“Ήμουν πολύ κακή μαζί του. Προσπάθησε να το φτιάξει και μου είπε πως σκεφτόταν να χαλαρώσουμε εκεί. Τελικά καταλήξαμε να δειπνήσουμε στο δωμάτιο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις