Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκάλυψη: Ο Ρόμπερτ Κένεντι με την βοήθεια της Μαφίας δολοφόνησε την Μέριλιν Μονρό!

Αποκάλυψη: Ο Ρόμπερτ Κένεντι με την βοήθεια της Μαφίας δολοφόνησε την Μέριλιν Μονρό!

Είχε σχέση με την Μέριλιν Μονρό όταν εκείνος ήταν μόλις 16 ετών. Ο ηθοποιός Τζιάνι Ρούσο στα 75 του σήμερα αποκαλύπτει πολλά για τον θάνατο της Μέριλιν και ισχυρίζεται ότι δεν πέθανε από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών αλλά δολοφονήθηκε εν ψυχρώ!

Ο ηθοποιός Τζιάνι Ρούσο ο οποίος έπαιξε τον Κάρλο Ρίτσι στην επική ταινία “Ο Νονός”, υποστηρίζει ότι ο Ρόμπερτ Κένεντι ήταν ο άνθρωπος που ενορχήστρωσε την δολοφονία της γιατί δεν ήθελε να βγουν στην φόρα οι σχέσεις του ίδιου αλλά και του αδερφού του και Προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κένεντι με την Μέριλιν Μονρό.

«Ήταν ο Μπόμπι. Κανένας άλλος δεν θα την σκότωνε. Η Μαφία δεν είχε καμία σχέση με την δολοφονία της. Ίσα – ίσα την συμπαθούσαν. Ήταν ένα κορίτσι που της άρεσε να διασκεδάζει. Αν της έδινες δυο τρία χάπια και κάνα δυο ποτάκια θα έκανε έρωτα με τον καθένα», είπε ο Ρούσο στην εφημερίδα New York Post.

Ο Ρούσο ισχυρίζεται ότι είχε περιστασιακά ερωτική σχέση με την Μέριλιν που κράτησε χρόνια ξεκινώντας όταν εκείνος ήταν 16 και εκείνη 33 ετών.

«Η Μέριλιν ήταν η καλύτερη ερωτική σύντροφος. Έκανε τα πάντα για να σε ικανοποιήσει». Έχει και μια φωτογραφία με την ίδια τρεις ημέρες πριν τον θάνατό της στις 5 Αυγούστου 1962.

Η Μαφία ήθελε να παγιδεύσει τον Τζον Κέννεντι

Ο Ρούσο λέει ακόμα ότι η Μαφία ήθελε να βάλει στο χέρι τον Τζον Κένενντι. Ειδικά ο αρχηγός της Μαφίας του Σικάγο Σαμ Τζιανκάνα δεν άφηνε από τα μάτια του την πιο διάσημη και αιώνα σταρ του Χόλιγουντ γιατί έτσι θα παγίδευε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Οι μαφιόζοι είχαν στήσει ένα φοβερό σχέδιο παγιδεύοντας με κάμερες ξενοδοχείο όπου θα βρίσκονταν και θα έκαναν ερωτικό τρίο η Μέριλιν, ο Ρόμπερτ Κένεντι και ο Τζον Κέννεντι.

Θα χρησιμοποιούσαν το βίντεο έτσι ώστε να πιέσουν τον Πρόεδρο να εισβάλλει στην Κούβα για να πάρει πίσω η Μαφία τα Καζίνο της. Όμως, το σχέδιο απέτυχε αφού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν εμφανίστηκε. Ο Ρούσο μάλιστα υποστηρίζει ότι η Μέριλιν έμαθε για την πλεκτάνη και απείλησε να καταγγείλει την Μαφία στα ΜΜΕ.

Όμως, ο Ρόμπερτο Κένεντι δεν το ήθελε αυτό. Δεν ήθελε να βγει δημόσια η Μέριλιν και έτσι, ενορχήστρωσε την δολοφονία της για να την σταματήσει!

«Ένας τύπος γνωστός ως ο γιατρός, ένας πληρωμένος δολοφόνος και αληθινός γιατρός, ο οποίος είχε κάνει πολλές “δουλειές” για την Μαφία γέμισε αέρα την φλέβα κοντά στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων. Πέθανε από εμβολή αλλά φαινόταν στον ιατροδικαστή ότι πέθανε από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών», λέει ο Ρούσο.

Πολλά από αυτά και άλλα τα περιγράφει στο βιβλίο του.

https://www.instagram.com/p/BkfeVuxB7I5/?utm_source=ig_web_copy_link

πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις