Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκαλυπτήρια για το κέρινο ομοίωμα της Μέγκαν Μαρκλ

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Λίγες μόνο μέρες πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι έγιναν τα αποκαλυπτήρια για το κέρινο ομοίωμα της Μέγκαν Μαρκλ στο Madame Tussauds.

Το κέρινο ομοίωμα της Μέγκαν Μαρκλ, που έχει και αντίγραφο του δαχτυλιδιού αρραβώνων της, τοποθετήθηκε δίπλα σε αυτό του πρίγκιπα Χάρι.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν την Τετάρτη στο Madame Tussauds στο Λονδίνο. Η κέρινη φιγούρα της Μέγκαν Μαρκλ στέκεται δίπλα σε αυτή του πρίγκιπα Χάρι που δημιουργήθηκε αρχικά για τα 30ά γενέθλιά του και δουλεύτηκε ξανά με αφορμή τον γάμο του.

Λατρεία για Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπα Χάρι

“Ο ενθουσιασμός φτάνει στο αποκορύφωμα για τον βασιλικό γάμο. Πολλοί μας ρωτάνε που μπορούν να τους συναντήσουν” δήλωσε ο διευθυντής του Madame Tussauds στο Λονδίνο.

“Υπάρχει πολλή αγάπη για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι και καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει στον γαμήλιο εορτασμό εδώ στο Madame Tussauds στο Λονδίνο”.

Όσοι έχουν το όνομα Μέγκαν ή Χάρι και βρεθούν στο Madame Tussauds τη μέρα του βασιλικού γάμου θα έχουν δωρεάν είσοδο. Αναμένεται να γίνουν στο μεταξύ και τα αποκαλυπτήρια των κέρινων ομοιομάτων της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις