Κόσμος

Απόλυτη ταπείνωση στο facebook για γυναίκες στον «δρόμο της ντροπής»

Σοκάρουν οι εικόνες και τα βίντεο σε σελίδα του facebook που ταπεινώνει γυναίκες να κάνουν τον "δρόμο της ντροπής" στο Magaluf.

Στα βίντεο που έχουν ανέβει στο facebook φαίνονται τουρίστριες να γυρίζουν στα ξενοδοχεία τους το πρωί μετά από άγριες νύχτες διασκέδασης στο τουριστικό θέρετρο Magaluf στη Μαγιόρκα.

Οι άντρες τραβάνε βίντεο από γυναίκες που κάνουν τον “δρόμο της ντροπής” και τα ανεβάζουν στη σελίδα “Maga Walk of Shame Official”.

Η φράση “δρόμος της ντροπής” χρησιμοποιείται όταν μια γυναίκα ή ένας άντρας γυρίζει σπίτι την επόμενη μέρα μετά από μια περιστασιακή σεξουαλική συνεύρεση.

Οργή για τη σελίδα ταπείνωσης στο facebook

Πολλοί από τους ντροπιασμένους τουρίστες καλύπτουν τα πρόσωπά τους στα βίντεο εξευτελισμού τους που ανεβαίνουν σε σελίδα του facebook.

Σε ένα από τα βίντεο ακολουθούν στον δρόμο και ρωτάνε μια γυναίκα που έμεινε το βράδυ και της λένε να πάει να κάνει μπάνιο.

Μια γυναίκα παραπατά στην προσπάθειά της να ξεφύγει, με πολλούς χρήστες των social media να κατηγορούν τη σελίδα του facebook για εισβολή στην προσωπική τους ζωή.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό