Κόσμος

Αποσύρθηκε η αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Κέβιν Σπέισι!

Και ξαφνικά... τέλος η αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση που είχε καταθέσει ένας νεαρός άνδρας εναντίον του οσκαρικού ηθοποιού, Κέβιν Σπέισι.

Ο νεαρός άνδρας, στον οποίο ο πρώην πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς House of Cards Κέβιν Σπέισι κατηγορείται, από τις εισαγγελικές αρχές, ότι επιτέθηκε σεξουαλικά, πριν από τρία χρόνια, απέσυρε την αγωγή που είχε καταθέσει μόλις την περασμένη εβδομάδα εναντίον του βραβευθέντος με Όσκαρ ηθοποιού.

«Αυτή η «εκούσια απόσυρση» έγινε ενώπιον δικαστηρίου της νήσου Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη, όπου η φερόμενη επίθεση συνέβη τον Ιούλιο του 2016, χωρίς να δοθεί καμία αιτιολογία.

Η απόσυρση της αγωγής λαμβάνει χώρα πριν από μια νέα ακροαματική διαδικασία σε ποινικό βαθμό, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, σε βάρος του ηθοποιού, που ενδεχομένως θα προκαλέσει αμηχανία στην κατηγορούσα αρχή.

Ούτε… εξήγησε γιατί απέσυρε την αγωγή εναντίον του Κέβιν Σπέισι

Ο Μίτσελ Γκαραμπέντιαν, ο δικηγόρος του φερόμενου θύματος, δήλωσε σήμερα ότι ο πελάτης του κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα την Τετάρτη, εντούτοις απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, επικαλούμενος την εκκρεμή εκδίκαση της υπόθεσης σε ποινικό βαθμό εναντίον του Σπέισι.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής, που τιμήθηκε με το βραβείο Όσκαρ το 2000 για τον ρόλο του στην ταινία American Beauty, έχει δηλώσει αθώος στις κακουργηματικές κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και βιαιοπραγίας σε ένα μπαρ στο Ναντάκετ.

Οι εισαγγελείς είχαν ασκήσει δίωξη σε βάρος του Κέβιν Σπέισι στην υπόθεση του Ναντάκετ τον Δεκέμβριο

Το φερόμενο θύμα είπε στην αστυνομία ότι ο 59χρονος ηθοποιός τον είχε κεράσει πολλές μπίρες και ουίσκι στο εστιατόριο Club Car τον Ιούλιο του 2016, όταν ήταν 18 ετών και σε κάποια στιγμή του είπε «Ας μεθύσουμε», σύμφωνα με τη δικογραφία.

Καθώς οι δυο τους στέκονταν δίπλα σε ένα πιάνο, ο Σπέισι τον άρπαξε βίαια, όπως περιέγραψε στην αστυνομία.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Σπέισι κατηγορούν τον άνδρα ότι διέγραψε μηνύματα από το κινητό τηλέφωνό του, που θα υποστήριζαν την υπερασπιστική γραμμή. Ο δικαστής που έχει αναλάβει την ποινική υπόθεση πρόσφατα διέταξε τον κατήγορο του Σπέισι να παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο στους συνηγόρους του.

Όμως, ο Γκαραμπέντιαν, στις 19 Ιουνίου, είπε στο δικαστήριο ότι ο κατήγορος δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό του. Ο δικαστής διέταξε ο κατήγορος, οι γονείς του και ο Γκαραμπέντιαν να παραστούν σε μια ακροαματική διαδικασία τη Δευτέρα, εάν το τηλέφωνο δεν βρεθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ναυάγησαν» ξανά οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Ιράν: «Θα απαντήσουμε αν συνεχιστεί ο αποκλεισμός στα λιμάνια μας», απειλεί η Τεχεράνη
«Δεν ξέρουμε αν οι ΗΠΑ είναι σοβαρές», σχολίασε ο Πεζεσκιάν - «Οι Ιρανοί υπέβαλαν νέο κείμενο προς διαπραγμάτευση, "πολύ καλύτερο"», σχολίασε ο Τραμπ
Δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ
Δάσκαλος στην Καλιφόρνια ο δράστης των πυροβολισμών στο δείπνο των ανταποκριτών – «Έμενε στο ξενοδοχείο, κουβαλούσε όπλα και μαχαίρια»
Οι αρχές τον χαρακτηρίζουν ως «μοναχικό λύκο» - Συνελήφθη από τις αρχές μετά τους πυροβολισμούς - Τραυμάτισε αστυνομικό στην προσπάθειά του να ξεφύγει
31χρονος
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Οι πρώτες δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς στο Χίλτον - Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης
Φωτογραφίες του δράστη ανέβασε ο Ντόναλντ Τραμπ στα social media - Πρόκειται για την 3η απόπειρα δολοφονίας κατά του - Στο ίδιο ξενοδοχείο είχαν πέσει πυροβολισμοί και κατά του Ρόναλντ Ρήγκαν
Ντόναλντ Τραμπ
6
Πανικός από πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου - Ο Ντόναλντ Τραμπ απομακρύνθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες
Δείτε την στιγμή που ακούγονται πυροβολισμοί - Ο δράστης έφτασε μια ανάσα από τον Τραμπ - Φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές πανικού - Είναι η 3η φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ γίνεται στόχος επίθεσης
Η στιγμή που απομακρύνεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
32