Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποθεώνουν το… σπέρμα του Τραμπ! Τρία παιδιά με την Ιβάνα που φορούσε σπιράλ

Αποθεώνουν το… σπέρμα του Τραμπ! Τρία παιδιά με την Ιβάνα που φορούσε σπιράλ
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Με 0,1% πιθανότητες η Ιβάνα Τραμπ κατάφερε να κάνει τρία παιδιά, χάρη στο “σούπερ σπέρμα του Ντόναλντ”!

Σύμφωνα με τον Καναδο-αμερικανό γυναικολόγο, Γεν Γκάντερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει “σούπερ ντούπερ σπέρμα”. Το σχόλιο προέκυψε με αφορμή όσα γράφει στην αυτοβιογραφία της η πρώτη σύζυγος του Τραμπ, Ιβάνα. Όπως τονίζει, αν και φορούσε σπιράλ, είχε τρεις εγκυμοσύνες.

Η πιθανότητα εγκυμοσύνης με τη χρήση σπιράλ είναι 0,1% , όπως επισημαίνουν οι γιατροί ενώ,για τις τρεις εγκυμοσύνες με την ίδια μέθοδο αντισύλληψης, το ποσοστό είναι 0,0008%.

«Απίστευτο, την πρώτη φορά έμεινα έγκυος στο μήνα του μέλιτος», γράφει η Ιβάνα, μητέρα της Ιβάνκα Τραμπ, στην αυτοβιογραφία της “Rising Trumps”, περιγράφοντας την πρώτη της εγκυμοσύνη με τον Ντόναλντ Τζούνιορ.

«Αν και εκείνη την περίοδο είχα βάλει σπιράλ, έμεινα έγκυος», γράφει η πρώτη σύζυγος το Τραμπ.
Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», εάν είστε σε αναπαραγωγική ηλικία, αυτό πράγματι μπορεί να συμβεί.

Φωτογραφία αρχείου Reuters

Η Ιβάνα χώρισε τον μελλοντικό πρόεδρο το 1992 μετά από 16 χρόνια γάμου. Τώρα ο Ντόναλντ Τζούνιορ είναι 39 ετών, ενώ η Ιβάνκα είναι 36 και ο Έρικ 33 ετών. “Τα μεγάλωσα μόνη μου επειδή ο Ντόναλντ ήταν πάντα απασχολημένος με το να κλείνει συμφωνίες” πρόσθεσε η Ιβάνα Τραμπ, τονίζοντας ότι τα παιδιά άρχισαν να έχουν σχέσεις με τον πατέρα τους μετά τα 21 τους χρόνια γιατί δεν είχε τίποτα να τους πει όσο ήταν πιο νέα.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις