Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αραχτός και λάιτ στην Καραϊβική! Οι ξένοιαστες μέρες του Ομπάμα [pics, vids]

Αραχτός και λάιτ στην Καραϊβική! Οι ξένοιαστες μέρες του Ομπάμα [pics, vids]

Μετά από 8 χρόνια στον Λευκό Οίκο, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα απολαμβάνει όσα στερήθηκε, απολαμβάνοντας ξένοιαστες διακοπές στην Καραϊβική.

Νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον Μπαράκ Ομπάμα να κάνει extreme sports με τον δισεκατομμυριούχο φίλο του και ιδρυτή της Virgin Richard Branson. Στη διάρκεια της απόδρασής του στο ιδιόκτητο νησί του Richard Branson, ο Μπαράκ Ομπάμα απόλαυσε τα extreme sports και το άραγμα στην παραλία.

Ο Richard Branson μίλησε για την “τιμή” να μπορεί να προσκαλέσει τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και τη σύζυγό του στο ιδιωτικό του νησί. Θύμισε μάλιστα και μια ιστορία που του αφηγήθηκε ο Ομπάμα για όταν έγινε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

“Μια από τις πρώτες ιστορίες που μου είπε ο Μπαράκ Ομπάμα όταν έφτασαν με τη Μισέλ στο Moskito Island ήταν ότι λίγο πριν γίνει πρόεδρος έκανε σέρφινγκ στη Χαβάη. Όταν γύρισε, ο νέος επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας του είπε πως αυτή ήταν και η τελευταία φορά που σέρφαρε για τα επόμενα 8 χρόνια”.

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είχε την ευκαιρία να σερφάρει τα τελευταία 8 χρόνια ή να απολαύσει θαλάσσια σπορ και να κάνει πολλά από τα πράγματα που αγαπούσε. “Ήταν εκπληκτικό να μπορέσω να του προσφέρω την ευκαιρία να μάθει kitesurf”.

Φαίνεται πως ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν καλός μαθητής, με τον Richard Branson να παραδέχεται την ήττα του και να του βγάζει το καπέλο μετά την κούρσα τους. Οι Ομπάμα πλέον έχουν επιστρέψει στην Ουάσιγκτον όπου έχουν επιλέξει να μείνουν, ενώ η μικρότερη κόρη τους Σάσα τελειώνει το γυμνάσιο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε