Κόσμος

Αργεντινή: 212 θάνατοι και 5.331 κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες

Ακόμη 5.331 κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή (8/11) στην Αργεντινή. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό μολύνσεων από την 17η Αυγούστου.

Το ίδιο διάστημα, 212 ασθενείς υπέκυψαν εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας στη λατινοαμερικάνικη χώρα να φθάνει τους 33.560 νεκρούς ως αυτό το στάδιο.

Από την αρχή της πανδημίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της Αργεντινής, το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό να φθάνει τους 1.242.182.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Εξετάζει αποκλιμάκωση του πολέμου και μεταφορά της ευθύνης για το Στενά του Ορμούζ σε άλλες χώρες
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς εξετάζουμε τη σταδιακή ολοκλήρωση των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή σε ό,τι αφορά το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν»
Ντόναλντ Τραμπ
Η Μέση Ανατολή στις φλόγες: Ο Τραμπ μιλάει για αποκλιμάκωση χωρίς «κατάπαυση του πυρός» και ετοιμάζεται να στείλει χερσαίες δυνάμεις
Οι ΗΠΑ φέρονται έτοιμες να κάνουν κατάληψη στο νησί Χαργκ για να πιέσουν το Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ - Η Τεχεράνη απαντά με πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ και με επανεμφάνιση του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Λίβανος