Σάββατο, 15 Ιουν.
29oC Αθήνα

Αρμενία: Περιπέτεια στον αέρα για τον πρωθυπουργό – Προσγειώθηκε εκτάκτως το ελικόπτερο που τον μετέφερε

Αρμενία: Περιπέτεια στον αέρα για τον πρωθυπουργό – Προσγειώθηκε εκτάκτως το ελικόπτερο που τον μετέφερε
REUTERS

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού Νικόλ Πασινιάν έπρεπε να καθυστερήσει λόγω του καιρού. Το ελικόπτερο που τον μετέφερε από την πρωτεύουσα της Αρμενίας έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Βαναντζόρ, στο βόρειο τμήμα της χώρας του Καυκάσου που βρίσκεται σε μια κοιλάδα γύρω από βουνά.

Ο Πασινιάν είναι αυτή τη στιγμή αντιμέτωπος με αντιδράσεις στη χώρα του λόγω της πρόσφατης παραχώρησης στο Αζερμπαϊτζάν τεσσάρων συνοριακών χωριών, καθώς και της νίκης του Μπακού στους δύο τελευταίους πολέμους για τον έλεγχο του Ναγκόρνο Καραμπάχ, το 2020 και το 2023.

«Όλα είναι καλά. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το ελικόπτερό μας έκανε έκτακτη προσγείωση στο Βαναντζόρ. Τώρα συνεχίζουμε το ταξίδι με αυτοκίνητο», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αρμενίας στο Facebook.

Κανένας δεν τραυματίστηκε από την έκτακτη προσγείωση ενώ ο ίδιος συνέχισε την πορεία του και επισκέφτηκε τα μέρη που ήταν προγραμματισμένα.

«Επισκέφθηκα την εκκλησία της Αγ. Βοσκεπάρ», έγραψε στο Facebook o Πασινιάν.
 

Ενώ αργότερα έκανε νέα ανάρτηση γράφοντας: «Επισκέφθηκα τη συνοριοφυλακή της NSS στην περιοχή Baghanis».
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις