Κόσμος

“Αρνάκι” στη Μέρκελ ο Ερντογάν: Θέλουμε επίλυση προβλημάτων με διάλογο και στη βάση του Διεθνούς Δικαίου

Το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα Ερντογάν – Μέρκελ έγινε πριν από λίγο, με φόντο την ένταση που προκαλεί η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο με την παράνομη Navtex και τον περίπλου του Oruc Reis.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, κατά την επικοινωνία του κ. Ερντογάν με την κ. Μέρκελ συζητήθηκαν περιφερειακά ζητήματα, ιδίως οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και “οι δύο ηγέτες δήλωσαν ότι υποστηρίζουν την επίλυση των προβλημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο βάσει του διεθνούς δικαίου και του διαλόγου”.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Τουρκικής Προεδρίας:

erdogan merkel

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Βρετανία: Γόνος πλούσιας οικογένειας δολοφόνησε την σύντροφό του με κουζινομάχαιρο – Την κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε πρώτη
Ο 26χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η 31χρονη σύντροφός του του επιτέθηκε πρώτη με κουζινομάχαιρο ενώ φαινόταν «τρελή», «παράφρων» και «δαιμονισμένη»
Ο πλούσιος 26χρονος που κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία της συντρόφου του