Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρπαξαν καλεσμένο και τον πάντρεψαν με την απειλή όπλου [pics]

Άρπαξαν καλεσμένο και τον πάντρεψαν με την απειλή όπλου [pics]

Σενάριο ταινίας θυμίζουν τα όσα έζησε ο Vinod Kumar. Είχε πάει στον γάμο φίλου του, τον απήγαγαν και τον πάντρεψαν με το ζόρι.

Ο Vinod Kumar είχε πάει στον γάμο φίλου του στην Ινδία, στην επαρχία Nalanda. Ξαφνικά τον άρπαξε μια ομάδα αντρών και τον απομάκρυναν με την απειλή όπλων.

Η οικογένεια μιας γυναίκας που δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον ανάγκασε να την παντρευτεί. “Σε παντρεύουμε μόνο, δεν σε κρεμάμε. Γιατί φωνάζεις; Σκάσε” ακούγονται να λένε οι συγγενείς της νύφης.

Αδιανόητο τελετουργικό

Σκούπιζαν μάλιστα τα δάκρυά του τη στιγμή που τον πάντρευαν με το ζόρι. Το τελετουργικό είναι γνωστό στην περιοχή ως “Pakadua Vivah” ή βίαιος γάμος και είναι συνηθισμένο στο Bihar.

Συνήθως το κάνουν οικογένειες που αναζητούν κατάλληλους γαμπρούς αλλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να δώσουν μεγάλη προίκα. Ο νεαρός δεν συνεργαζόταν λέγοντας πως δεν έχει τη συγκατάθεση της οικογένειάς του. Λίγο αργότερα του έβαλαν όπλο στο κεφάλι.

“Η οικογένεια της νύφης με προσέγγισε φιλικά στη διάρκεια του γάμου και μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω. Με απήγαγαν και με πήγαν σε ένα σπίτι όπου αναγκάστηκα να παντρευτώ χωρίς να ξέρω ποια είναι”. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα μετά την καταγγελία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις