Κόσμος

Άρπαξαν πρόωρο νεογέννητο από νοσοκομείο της Γαλλίας και δε θα επιβιώσει χωρίς ιατρική βοήθεια – Αναζητούνται οι γονείς του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε εξέλιξη βρίσκεται θρίλερ με την εξαφάνιση βρέφους 17 ημερών από νοσοκομείο της Γαλλίας, με τους γονείς σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και φωτογραφικό υλικό και βίντεο, να έχουν «περάσει» στο Βέλγιο.

Ο Σαντιάγο, το βρέφος, που γεννήθηκε στη Γαλλία, πιθανόν απήχθη από τους γονείς του τη Δευτέρα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Το πρωί της Τετάρτης το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε στο Σαρλερουά στο Βέλγιο, ενώ νωρίτερα είχαν καταγραφεί η 25χρονη μητέρα του και ο 23χρονος πατέρας του μωρού σε ξενοδοχείο στη Μονς.

 

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, το μωράκι χωρίς ιατρική βοήθεια έχει μόνο 12 ώρες ζωής.

Προς το παρόν, ωστόσο, οι βελγικές αρχές δεν γνωρίζουν ούτε που βρίσκονται εκείνοι ούτε ο Σαντιάγο, η υγεία του οποίου κινδυνεύει καθώς γεννήθηκε πρόωρα, όπως επισημαίνουν τα βελγικά μέσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα περιπέτεια για τη βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας - Μεταμόσχευση νεφρού για τον σαμάνο σύζυγο της πριγκίπισσας
Ο 89χρονος βασιλιάς της Νορβηγίας, Χάραλντ παρουσίασε παρενέργειες από τη θεραπεία που ακολουθεί για αιμολυτική αναιμία και παραμένει σε νοσοκομείο του Όσλο
Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ και ο Ντουρέκ Βερέτ την ημέρα του γάμου τους