Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αρρωστημένο! Βίαζε τα 3 του παιδιά – Τα παρέσυρε στο κρεβάτι με το Frozen

Αρρωστημένο! Βίαζε τα 3 του παιδιά – Τα παρέσυρε στο κρεβάτι με το Frozen

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον πατέρα που βίαζε τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Ο παιδεραστής από το Κουίνσλαντ βίαζε τα τρία του παιδιά, ηλικίας μεταξύ 5 και 10 ετών, μέχρι που έγινε αντιληπτός από την νταντά.

Χρησιμοποιούσε την ταινία Frozen της Disney για να τα παρασύρει στο κρεβάτι του και να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ενθάρρυνε τις δύο κορούλες και τον γιο του να κάνουν σεξ μεταξύ τους. Είχε βιάσει την 6χρονη κορούλα του στο σπίτι της οικογένειας τα Χριστούγεννα του 2016.

Ο 40χρονος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή αφού δήλωσε ένοχος για τέσσερις κατηγορίες βιασμού και 15 ανάρμοστες επιθέσεις.

Η σεξουαλική κακοποίηση κράτησε από το 2013 μέχρι και το 2017 και γινόταν όταν η γυναίκα του έφευγε από το σπίτι για τη δουλειά.

Η νταντά αποκάλυψε τη φριχτή αλήθεια

Ήταν η νταντά που τον είδε να αγγίζει ανάρμοστα την κορούλα του στην κουζίνα και ενημέρωσε τη γυναίκα του.

Ο παιδεραστής παρέσυρε τα παιδιά του στο κρεβάτι δελεάζοντάς τα με το Frozen και απειλούσε να χτυπήσει τον γιο του με ραβδί και ζώνη για τιμωρία.

“Όχι μόνο τα κακοποίησε, αλλά τα ενθάρρυνε να έχουν σεξουαλικές περιπέτειες μεταξύ τους και μαζί του”.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης Scott McLennan ανέφερε ότι ο πατέρας δεν χρησιμοποίησε το iPad και το Frozen για να χειραγωγήσει τα παιδιά του. Υποστήριξε μάλιστα πως θα σταματούσε τις επιθέσεις αν του το ζητούσαν τα παιδιά του.

“Έχει ακόμα flashbacks και εφιάλτες για όσα έγιναν”. Αναφέρθηκε στην ταραγμένη ανατροφή του, με τον πατέρα του να τον έχει δώσει σε ένα φίλο με αντάλλαγμα μπίρες και τον βασάνιζε.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις