Κόσμος

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Στη φυλακή οι υπεύθυνοι – Πρόστυχοι Ευρωπαίοι

''Να μπουν φυλακή οι υπεύθυνοι'' αλλά και για ''προστυχιά των Ευρωπαίων'' έκανε λόγο ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά την απόφαση του Eurogroup.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ζήτησε, ταυτόχρονα, να λογοδοτήσουν αυτοί που έφεραν την κυπριακή οικονομία σε αυτή τη δεινή θέση και ακόμα, να οδηγηθούν στη φυλακή.

Σημείωσε ότι μόλις η Κύπρος φθάσει σε σημείο που θα πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη, θα πρέπει να το πράξει.

Περισσότερα στο NewsIt.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS