Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

«Ας φιληθούμε πριν τελειώσει ο κόσμος» – Το υπέροχο τραγούδι που έγραψε ο Residente στην καραντίνα

«Ας φιληθούμε πριν τελειώσει ο κόσμος» – Το υπέροχο τραγούδι που έγραψε ο Residente στην καραντίνα

Πριν τελειώσει ο κόσμος πρέπει να προλάβουμε να φιληθούμε. Το νέο υπέροχο τραγούδι του Residente το οποίο γράφτηκε όπως λέει και ο ίδιος σε σκληρούς και δύσκολους καιρούς και ενώ ήταν κλεισμένος όπως όλοι μας στο σπίτι του λόγω κορονοϊού, έχει στο βίντεο κλιπ του δεκάδες ζευγάρια που φιλιούνται παθιασμένα.

Το τραγούδι λέγεται «Πριν τελειώσει ο κόσμος», “Antes Que El Mundo Se Acabe,” και ανάμεσα στα ζευγάρια κάθε φύλου που φιλιούνται με πάθος είναι ο Λιονέλ Μέσι και η σύζυγός του Αντονέλα, ο Ρίκι Μάρτιν και ο σύζυγός του Jwan Yosef, αλλά και άγνωστα ζευγάρια που αγαπιούνται και δεν φοβούνται να το δείξουν.

Όλο αυτό ξεκίνησε σαν ένα απλό project το οποίο κατέληξε να είναι πιο περίπλοκο απ’ ότι φαινόταν.

Ήταν όπως λέει ο Residente σε συνέντευξή του στο Billboard πολύ δύσκολο να βρεις ανθρώπους που να θέλουν να φιληθούν κατά την διάρκεια πανδημίας.

Μίλησε με φίλους του που ήταν πρόθυμοι να φιληθούν και να πρωταγωνιστήσουν στο βίντεο και το ζήτησε και από άλλους μέσω Instagram. Μίλησε με πάνω από 100 άτομα και τους εξηγούσε ακόμα και το πως θα τραβήξουν το βίντεο για να βγει σωστό.

Το τραγούδι το ηχογράφησε ο ίδιος με ένα μικρόφωνο και στην πορεία κατάλαβε ότι έπρεπε να είναι μεγαλύτερο γιατί είχε πολλά ζευγάρια να φιλιούνται.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ζευγάρια από όλο τον κόσμο. Από το Μαρόκο, από την Ινδία, από το Πουέρτο Ρίκο, από τις ΗΠΑ, από την Ουκρανία, από την Σενεγάλη, από την Ελλάδα και το Πακιστάν τα οποία τραγουδούν κιόλας στην δική τους γλώσσα. Το βίντεο το μόνταρε μόνος του με το Premiere.

 Και ένας φίλος του από την Αργεντινή του έφτιαξε τους τίτλους. Και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά υπέροχο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις