Κόσμος

Αστέρες του Χόλιγουντ καλούν τους Αμερικανούς να δώσουν το παρόν στις κάλπες του Νοεμβρίου

Οι Μπραντ Πιτ, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Άνταμ Σάντλερ, Σαρλίζ Θερόν καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν στις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ Μερικοί από τους σπουδαιότερους κινηματογραφικούς αστέρες των τελευταίων 12 μηνών ενώνονται και συσπειρώνουν τους ψηφοφόρους για να ψηφίσουν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Το W Magazine συγκέντρωσε τους νικητές των βραβείων Όσκαρ, Μπραντ Πιτ, Λόρα Ντερν και τους υποψηφίους, Σκάρλετ Τζοχάνσον και Σαρλίζ Θερόν ενόψει των προκριματικών προεδρικών εκλογών και τη “Super Tuesday”, αύριο Τρίτη 3 Μαρτίου.

Το μήνυμα του βίντεο προωθεί την ιδέα της μαζικής συμμετοχής των πολιτών στην ψηφοφορία, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους προτιμήσεις.

“Ψηφίζω επειδή πιστεύω στην αλλαγή” λένε οι Μπραντ Πιτ, Λόρα Ντερν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Άνταμ Σάντλερ, Σίνθια Ερίβο, Αντόνιο Μπαντέρας, Κρις Έβανς, Ολίβια Γουάιλντ , Ντακότα Φάνινγκ κ.ά. στο βίντεο.

Για πολλούς διάσημους, η ανάληψη πιο ενεργού ρόλου στον πολιτικό διάλογο είναι ένας τρόπος για να σταλεί ένα μήνυμα σχετικά με τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο Μπραντ Πιτ κατέστησε σαφή την άποψή του για τον σημερινό πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του όταν του απονεμήθηκε το Όσκαρ Καλύτερης Β’ Ανδρικής Ερμηνείας για τον ρόλο του στην ταινία “Κάποτε στο Χόλιγουντ”.

“Μου είπαν ότι έχω μόνο 45 δευτερόλεπτα εδώ, που είναι 45 δευτερόλεπτα περισσότερα από ό, τι η Γερουσία έδωσε στον Τζον Μπόλτον αυτή την εβδομάδα”, είπε από τη σκηνή.

Ο Μπραντ Πιτ αναφερόταν στον Τζον Μπόλτον, πρώην σύμβουλο του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε εθνικά θέματα, στον οποίο οι Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές δεν επέτρεψαν να καταθέσει στη δίκη Τραμπ ενώ δεν δέχθηκαν καμία κατάθεση από κανέναν άλλο μάρτυρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Ρωσία και Κίνα ετοιμάζονται να μπουν στο «παιχνίδι» στο πλευρό του Ιράν που απειλεί με αντίποινα την Ευρώπη
Οι ΗΠΑ έχουν χτυπήσει μέχρι τώρα περισσότερους από 3.000 στόχους από την έναρξη των επιχειρήσεών τους στο Ιράν, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική στρατιωτική διοίκηση για τη Μέση Ανατολή
Βηρυτός 20
Το Ισραήλ βομβάρδισε κέντρο διοίκησης της αεροπορικής δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, τα συγκεκριμένα κέντρα χρησιμοποιούνταν από τη Χεζμπολάχ και τους Φρουρούς της Επανάστασης για τον σχεδιασμό και τον συντονισμό επιθέσεων
Βομβαρδισμός Ισραήλ