Δευτέρα, 20 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Αστερίξ ο Γαλάτης”: Επανακυκλοφορεί το 1ο τεύχος μετά από 60 χρόνια!

“Αστερίξ ο Γαλάτης”: Επανακυκλοφορεί το 1ο τεύχος μετά από 60 χρόνια!

Σπουδαία νέα για τους οπαδούς του Αστερίξ, η επανακυκλοφορία του 1ου ιστορικού τεύχους με τις περιπέτειες του μικρού το δέμας, αλλά γενναίου και πολυμήχανου Γαλάτη!

Για πρώτη φορά, οι αναγνώστες του Αστερίξ θα μπορούν να ανακαλύψουν ξανά το 1ο τεύχος με τις 44 πρωτότυπες ασπρόμαυρες τυπογραφικές πλάκες διά χειρός του σκιτσογράφου του Αλμπέρ Ουντερζό, ανακοίνωσαν οι εκδόσεις Albert – Rene.

https://twitter.com/asterixofficiel/status/1088390967634194433

Πρόκειται για το πρώτο έργο με τις περιπέτειες του Αστερίξ και του Οβελίξ, των δύο Γαλατών, όπως τους φαντάστηκε η πένα των Γάλλων Ρενέ Γκοσινί και Αλμπέρ Ουντερζό.

Το τεύχος, που εκδόθηκε σε μόλις 5.000 αντίτυπα (128 σελίδες, 35 ευρώ) περιλαμβάνει τις 44 πρωτότυπες ασπρόμαυρες σελίδες, την έγχρωμη έκδοση και ένα ντοσιέ 32 σελίδων που αφορούν τα “παρασκήνια της δημιουργίας του κόμικ” επαναλαμβάνοντας ανέκδοτα έργα της δουλειάς των δύο συγγραφέων.

Για τους λάτρεις του είδους, ο εκδοτικός οίκος προέβλεψε να εκδώσει και να συμπεριλάβει μέσα σε κασετίνα το σύνολο των πρωτότυπων δακτυλογραφημένων κειμένων του Ρενέ Γκοσινί και τις τυπογραφικές πλάκες του Αλμπέρ Ουντερζό που αφορούν το πρώτο τεύχος με τις περιπέτειες του Αστερίξ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις