Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ασυγκράτητος! Θέλει να «κατέβει» στο δεύτερο debate ο Τραμπ! Ο Μπάιντεν… τον «σφάζει»

Τραμπ

Ακόμα… δεν βγήκε από το νοσοκομείο κι ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να συμμετάσχει κανονικά στο δεύτερο debate για τις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου του 2020, παρόλο που έχει κορονοϊό!

Σύμφωνα με το αμερικανικό CNN, ο Πρόεδρος Τραμπ σκοπεύει να δώσει κανονικά το παρών στην επόμενη τηλεμαχία με τον Τζο Μπάιντεν, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου.

Click4more: Παίρνει εξιτήριο ο Τραμπ με… ηρωικό μήνυμα για τον κορονοϊό!

Αυτό αποκάλυψε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Προέδρου, Tim Murtaugh, μιλώντας στο CNN. “Είναι στις προθέσεις του Προέδρου να συμμετάσχει”, τόνισε συγκεκριμένα, για το debate που θα γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όπου έγιναν και τα πρώτα debates της κούρσας των Δημοκρατικών το 2020.

Σε αντίθεση με το πρώτο, “κολασμένο” debate, το δεύτερο θα γίνει με τους κατοίκους της περιοχής να βάζουν τις ερωτήσεις και την ατζέντα.

Ο Τζο Μπάιντεν… του λέει να ακούσει τους ειδικούς!

Μετά από όλα αυτά κι αφού ευχήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ και την σύζυγό του. Μελάνια, να είναι καλά, ο Τζο Μπάιντεν, φορώντας μάσκα, έστειλε ένα μήνυμα στον Αμερικανό Πρόεδρο, ζητώντας του να… υποστηρίξει την μάσκα!

Μιλώντας στο Μαϊάμι, ο Μπάιντεν έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στο προεδρικό ζεύγος, που “όπως τόσες αμερικανικές οικογένειες επηρεάζονται από τον κορονοϊό”.

“Είμαι χαρούμενος που είδα τον Πρόεδρο να μιλά και να μαγνητοσκοπεί βίντεο το σαββατοκύριακο. Τώρα που είναι απασχολημένος με το να κάνει tweets για την προεκλογική του εκστρατεία, θα του ζητούσα να κάνει αυτό: Άκου τους επιστήμονες, υποστήριξε τη μάκα”, ενώ ζήτησε επίσης από τον Τραμπ να υποστηρίξει δημόσια την υποχρεωτική χρήση μάσκας στις ΗΠΑ!

Έτοιμος κι ο Μπάιντεν αν δώσουν οι γιατροί το ΟΚ

Νωρίτερα, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως είναι πρόθυμος να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη για την άλλη εβδομάδα τηλεμαχία με τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές, πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αν οι ειδικοί σε θέματα υγείας πουν ότι είναι ασφαλές.

Χθες η εκστρατεία Μπάιντεν ανακοίνωσε πως το αποτέλεσμα και του τρίτου τεστ PCR στο οποίο υποβλήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ήταν αρνητικό.

Οι δύο υποψήφιοι κονταροχτυπήθηκαν σε ντιμπέιτ στο Κλίβλαντ (Οχάιο) την περασμένη Τρίτη.

Με πληροφορίες από: edition.cnn.com.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις