Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ασύλληπτη τραγωδία! Έστειλε κάρτα και σοκολάτες στα παιδιά της για του Αγίου Βαλεντίνου και τη βρήκαν νεκρή!

Ασύλληπτη τραγωδία! Έστειλε κάρτα και σοκολάτες στα παιδιά της για του Αγίου Βαλεντίνου και τη βρήκαν νεκρή!

Συντετριμμένοι οι άνθρωποι της Lisa Williams που βρέθηκε νεκρή σε παραλία λίγες ημέρες αφότου έστειλε μια συναισθηματική κάρτα για του Αγίου Βαλεντίνου στα 5 παιδιά της.

Η 31χρονη έγραφε στα παιδιά της πως τα αγαπάει με όλη της την καρδιά λίγες ημέρες πριν βρεθεί το πτώμα της άσχημα καμένο στην παραλία Newry στην Ουαλία. Μαζί με τη συγκινητική κάρτα είχε στείλει και τις αγαπημένες σοκολάτες τους καθώς και ένα κολιέ για την κόρη της με το σημείωμα “για όταν μεγαλώσεις”.

Η Lisa Williams, που είχε πρόσφατα χωρίσει από τον σύζυγό της, είχε ταχυδρομήσει την κάρτα στις 12 Φεβρουαρίου ώστε να φτάσει έγκαιρα στα παιδιά της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ μια ώρα πριν από τον θάνατό της είχε ποστάρει μια φωτογραφία από το πακέτο στη σελίδα της στο Facebook.

“Σας αγαπώ με όλη μου την ουαλική καρδιά. Ένα αγαπησιάρικο ουαλικό πακέτο και γλυκά για του Αγίου Βαλεντίνου. Θα σας δω όλους σύντομα”, είχε γράψει χαρακτηριστικά. Μετά την είδηση του θανάτου της δεκάδες συγγενείς και φίλοι σχολίασαν την ανάρτησή της στο facebook.

Το πτώμα της 31χρονης γυναίκες βρέθηκε από φρουρό ασφαλείας στο λιμάνι Holyhead γύρω στις 22.40 το βράδυ της Κυριακής. Εντοπίστηκε σε ένα καταφύγιο κοντά στην παραλία. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο θάνατός της δεν είναι ύποπτος, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα επίσημη έρευνα ταυτοποίησης.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε