Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ατάραχη η παγκόσμια κοινότητα βλέπει τον Τραμπ να πνίγει στα χημικά γυναικόπαιδα [pics]

Ατάραχη η παγκόσμια κοινότητα βλέπει τον Τραμπ να πνίγει στα χημικά γυναικόπαιδα [pics]

Τα όσα συμβαίνουν στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό είναι άλλη μια ντροπή για την ανθρωπότητα. Άνθρωποι απελπισμένοι ξεκίνησαν κάνοντας μια ειρηνική πορεία την Κυριακή και τελικά έγιναν δεκτοί με δακρυγόνα από την άλλη πλευρά των συνόρων. Οι μετανάστες, το καραβάνι των οποίων έχει γίνει παγκόσμιο θέμα χτυπήθηκαν άγρια και πνίγηκαν στα χημικά για να μην περάσουν τα σύνορα.

Εκατοντάδες μετανάστες κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στο πρώτο τείχος που έχει στηθεί αλλά οι Αμερικανοί πάνοπλοι έριχναν δακρυγόνα εναντίον παιδιών των μανάδων τους και των πατεράδων τους. Τα παιδιά έκλαιγαν και ζητούσαν βοήθεια και οι γονείς απελπισμένοι προσπαθούσαν να τα προστατεύσουν.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι το Μεξικό θα απελάσει όσους δεν είναι πολίτες του και συνελήφθησαν κατά την διάρκεια των ταραχών. Στα σύνορα έχουν φτάσει 7.500 άνθρωποι τις τελευταίες εβδομάδες και η ένταση είναι μεγάλη. Οι περισσότεροι είναι από την Ονδούρα αλλά και την Γουατεμάλα και το Ελ Σαλβαδόρ.

Περπάτησαν πάνω από 4.000 χιλιόμετρα για να φτάσουν στον προορισμό τους ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή. Όμως, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν σήμερα ξεκάθαρος. Απείλησε να κλείσει τα σύνορα επ’ αόριστον και ισχυρίστηκε ότι οι περισσότεροι είναι εγκληματίες!

Όπως αυτοί για παράδειγμα:

πηγή φωτο: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις