Κόσμος

Αθηνά Ωνάση: Έπεσε από το άλογο σε αγώνες ιππασίας

Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Ντόντα είχε ατύχημα με το άλογό της Contanga κατά τη διάρκεια του τουρνουά ιππασίας Saut-Hermes.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Αθηνά Ωνάση έπεσε από το άλογό της ενώ απέτυχε να περάσει άλμα με εμπόδιο, με αποτέλεσμα να φύγει κουτσαίνοντας από την αρένα. Η χρυσή κληρονόμος φαινόταν να πονάει ενώ σηκώθηκε από την αρένα για να αποχωρήσει μετά την άσχημη πτώση της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές για τον τραυματισμό της. Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση ξεκίνησε να ασχολείται με την επαγγελματική υπερπήδηση εμποδίων το 2006 και ένα χρόνο αργότερα είχε τραυματιστεί σε δύο αυχενικούς σπονδύλους κατά τη διάρκεια σκληρής προπόνησης.

Πηγή: Abendzeitung

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη CNN: 14 ρωσικοί δορυφόροι πέταξαν πάνω από αμερικανική βάση στη Σαουδική Αραβία πριν από ιρανικό πλήγμα
Οι ρωσικοί δορυφόροι παρείχαν πληροφορίες στο Ιράν για τις αμερικανικές θέσεις - Η επίθεση σημειώθηκε στα τέλη Μαρτίου και προκάλεσε τον τραυματισμό 12 Αμερικανών στρατιωτικών
Αμερικανικά αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού τύπου KC-135
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη να περιορίσει τις προμήθειες ενέργειας, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφαλείας, «συνδεδεμένο μέλος» ο Καναδάς – Social media τέλος για παιδιά
Η πρόεδρος της Κομισιόν παρυσίασε τη νέα πολιτική ατζέντα της ΕΕ για τους επόμενους 12 μήνες - Τίμησε τον Έλληνα και τον Δανό που σκοτώθηκαν στην Ελλάδα στις πυρκαγιές – «Πέθαναν ως ήρωες»
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Ανανεώθηκε πριν 15 λεπτά
12
Προκαλεί και πάλι ο Χακάν Φιντάν: Απειλή για την Τουρκία η στρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών
«Δεν θέλουμε η Ελλάδα να γίνει εργαλείο όσων θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή και να τη βυθίσουν στο χάος. Θέλουμε να διατηρήσουμε σχέσεις καλής γειτονίας», ανέφερε
Ο Χακάν Φιντάν 13