Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Avicii: Το μεγάλο του παράπονο – “Είχα πει τόσες πολλές φορές ότι θα πεθάνω…”

Avicii

Ο Τιμ Μπέρλινγκ, ο οποίος έγινε γνωστός ως Avicii, πέθανε την περασμένη Παρασκευή (20.04.2018) στο Ομάν, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια, τους φίλους αλλά και τους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Ο ταλαντούχος μουσικός πέθανε λίγο αφότου “έπαιξε” το ντοκιμαντέρ για την ζωή του: “Avicii: True Stories”. Εκεί ο αδικοχαμένος Dj μιλούσε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε με τρομερή ειλικρίνεια. Ο 28χρονος ο οποίος έγινε διάσημος από πολύ νεαρή ηλικία αναφέρθηκε στα προβλήματα άγχους που αντιμετώπιζε, στις κρίσεις πανικού αλλά και στον εθισμό του στο αλκοόλ… Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει έπινε για να ξεπεράσει την ντροπή του που ήταν το επίκεντρο της προσοχής μιας και ήταν χαμηλών τόνων και δεν το άντεχε.

“Είχα πει πάρα πολλές φορές ότι θα πεθάνω”

Ο μουσικός που θεωρούνταν ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους Dj στον κόσμο – μιας και “κέρδιζε” 250.000 δολάρια για κάθε συναυλία που “έδινε” – τόνισε ότι τα προβλήματα του ήταν τόσο σοβαρά που έλεγε συνέχεια ότι θα πεθάνει. Για αυτό, το 2016 προχώρησε σε μία ανατρεπτική δήλωση, λέγοντας πως σταματάει τις συναυλίες. Αργότερα είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι επέλεξε να ζήσει από το να βγάλει πιο πολλά λεφτά. Ωστόσο, φαίνεται πως οι “φίλοι” – συνάδελφοι του… ενοχλήθηκαν και για αυτό τον πίεζαν να κάνει κι άλλες συναυλίες.

“Έλεγα ότι θα πεθάνω. Το είχα πει τόσες φορές. Και για αυτό δεν ήθελα να ακούω να μου λένε ότι πρέπει να “δώσω” κι άλλη συναυλία. Όταν αποφάσισα να σταματήσω, περίμενα κάτι εντελώς διαφορετικό. Περίμενα υποστήριξη, ξέροντας όλοι αυτοί όσα έχω περάσει. Ήμουν πολύ ανοιχτός με όλους τους ανθρώπους που έχω δουλέψει αλλά και με όλους όσοι με γνωρίζουν. Όλοι ξέρουν ότι έχω άγχος και πως προσπάθησα να το ξεπεράσω. Δεν περίμενα ότι αυτοί οι άνθρωποι θα προσπαθούσαν να με πιέσουν να κάνουμε περισσότερες συναυλίες. Είχαν δει πόσο άρρωστος ήμουν” είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που γυριζόταν τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ακολουθώντας παντού τον Avicii.

Δείτε τα βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=hHPLLOcG4gw

https://www.youtube.com/watch?v=6zxC7xA5qEE

https://www.youtube.com/watch?v=oRBf18Q8nBE

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις