Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Avicii: Οι τελευταίες φωτογραφίες του πριν βρεθεί νεκρός

Φωτογραφία από Instagram

Είναι λίγες μέρες πριν από το τραγικό του τέλος. Ο Dj Avicii φανερά αδυνατισμένος χαμογελάει καθώς ποζάρει για να βγάλει φωτογραφίες με μία θαυμάστρια του και έναν Dj στο ξενοδοχείο Muscat Hills Resort στην πόλη Μουσκάτ στην Ομάν.

Αν και ο Dj Avicii δείχνει να έχει χάσει αρκετά κιλά τίποτα δεν προμηνύει το πρόωρο τέλος του το απόγευμα της Παρασκευής (20.04.2018)! Ο Τιμ Μπέργκλινγκ όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, πέθανε στην ηλικία των 28 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια, τους φίλους αλλά και τους θαυμαστές του.

Δείτε τις τελευταίες του φωτογραφίες πριν βρεθεί νεκρός

Thank you @avicii for coming to Muscat Hills Resort, we hope you had a great time! 🇴🇲🎶🎉💽🏖🎧🍾🌟💃🏽🙌🏼😃 #Dj #bestdj #gig #events #beachculb #beachclubinoman #theplacetobe #travel #beachhuts #traveltooman #greattime #instapic #instanoods #music

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Muscat Hills Resort (@muscathillsresort) στις

Έδινε την δική του “μάχη”

Κανείς δεν ξέρει λεπτομέρειες για τον θάνατο του ταλαντούχου Dj Avicii… που πάλευε με τους δικούς του δαίμονες εδώ και χρόνια! Ο Τιμ ήταν χαμηλών τόνων, ευγενής εκ φύσεως και εργασιομανής! Πιεζόταν πάρα πολύ από πολύ μικρή ηλικία λόγω της τεράστιας επιτυχίας που κατάφερε να κάνει με την… μουσική του!

Το αλκοόλ τον βοηθούσε να ξεχαστεί, να χαλαρώσει και να ηρεμήσει… προσωρινά! Άρχισε να πίνει όλο και περισσότερο! Το 2014 νοσηλεύτηκε με οξεία παγκρεατίτιδα και του αφαιρέθηκε η χοληδόχο κύστη και η σκωληκοειδής απόφυση. Τότε, “ταρακουνήθηκε” και ακύρωσε μια σειρά παραστάσεων στην προσπάθειά του να αναρρώσει. Σταμάτησε τις περιοδείες του το 2016 αλλά συνέχισε να κάνει μουσική στο στούντιο.

Πολλοί είχαν απορήσει για αυτή του την απόφαση. Ήταν, άλλωστε, μόλις 26 ετών.

Ένα χρόνο μετά, σε συνέντευξή του στο billboard.com ο διάσημος DJ δήλωνε για την απόσυρσή του: “Είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ. Με λιγότερο άγχος από όσο είχα εδώ και πολύ καιρό“. Κάτι που επανέλαβε σε πολλές ακόμη συνεντεύξεις.

Avicii

Ωστόσο η “επίσημη” εξήγηση που είχε δώσει για το ότι πήρε κάποια απόσταση από τις ζωντανές εμφανίσεις, είχε έρθει μέσα από το προσωπικό του site. Με ένα μήνυμά του, εξηγούσε στους θαυμαστές του το γιατί. ‘Ενα μήνυμα που υπάρχει ακόμη στο site του.

Το μήνυμα του Avicii

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Όλοι φτάνουμε σε ένα σημείο στις ζωές μας στο οποίο καανοούμε τι έχει σημασία περισσότερο για εμάς. Για μένα, είναι το να δημιουργώ μουσική. Γι’ αυτό ζω, γι’ αυτό νιώθω πως γεννήθηκα.

Την περασμένη χρονιά αποσύρθηκα από τις ζωντανές εμφανίσεις και πολλοί από εσάς σκέφτηκαν πως αυτό ήταν. Όμως το τέλος των ζωντανών εμφανίσεων ποτέ δεν σήμαινε το τέλος του Avicii ή της μουσικής μου. Αντιθέτως, επέστρεψα στο μέρος όπου όλα έβγαζαν νόημα – το στούντιο.

Το επόμενο στάδιο θα έχει να κάνει αποκλειστικά με την αγάπη μου για το να φτιάχνω μουσική για εσάς. Είναι η αρχή κάτι νέου. Ελπίζω να το απολαύσετε όσο εγώ“.

Δείτε το

Avicii

Φωτογραφίες αρχείου: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις