Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Avicii: Η ζωή που τον έσπρωξε στον θάνατο

Avicii

Λίγες μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του DJ Avicii έρχονται στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για τη ζωή του. Μια ζωή που τον έσπρωξε στον θάνατο.

Ο Σουηδός DJ Avicii τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνο με αλκοόλ, Red Bull, νικοτίνη και φαγητό του αεροδρομίου. Το είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του το 2013.

Είχε ομολογήσει ότι ζούσε με το δωρεάν αλκοόλ που του προσέφεραν παντού στον κόσμο. Και έκτοτε άρχισε ο φαύλος κύκλος. Σαμπάνια, Bloody Marys και φαγητό αεροδρομίου.

“Ταξιδεύεις παντού, ζεις με μια βαλίτσα στο χέρι, μπαίνεις στο αεροπλάνο, υπάρχει δωρεάν αλκοόλ παντού. Είναι λίγο περίεργο αν δεν πίνεις” είχε εκμυστηρευτεί στο περιοδικό GQ.

Μιλώντας για την αρχή της καριέρας του είχε αναφέρει πως στράφηκε στο αλκοόλ για να τα καταφέρει. “Ήμουν πολύ νευρικός. Απέκτησα μια συνήθεια γιατί μπορείς να βασιστείς σε αυτή την ενθάρρυνση και την αυτοπεποίθηση που παίρνεις από το αλκοόλ. Και στη συνέχεια εξαρτάσει από αυτό. Πιθανότατα τώρα πίνω περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αλλά έχω ρυθμό. Ποτέ δεν πίνω δύο συνεχόμενες μέρες”.

Ζωή στα άκρα για τον Avicii

Στη διάρκεια της συνέντευξής του ο Avicii είπε ότι έπινε σαμπάνια και σφηνάκια. Αποκάλυψε τη ρουτίνα του που ήταν να πίνει σαμπάνια τη νύχτα, Bloody Marys στο αεροδρόμιο και κρασί στο αεροπλάνο.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι ο Avicii ζούσε με μια διατροφή που περιελάμβανε Red Bull, νικοτίνη και φαγητό αεροδρομίου. Ο Avicii είχε δείξει επίσης μια μυστική χειρονομία που έκανε στην ομάδα του κατά τη διάρκεια εμφανίσεών του και σήμαινε ότι ήθελε περισσότερο αλκοόλ.

Αργότερα άρχισε να υποφέρει από πόνους στην κοιλιά και αναγκάστηκε να μειώσει την κατανάλωση αλκοόλ αφού πέρασε 11 μέρες στο νοσοκομείο. Ήταν το 2014 που του είχε αφαιρεθεί η χοληδόχος κύστη λόγω του ποτού.

Δύο χρόνια αργότερα διαγνώστηκε με οξεία παγκρεατίτιδα, κάτι που επίσης συνδέεται με τη μεγάλη κατανάλωση ποτού. Οι αιτίες της παγκρεατίτιδας συνδέονται με το ποτό, το κάπνισμα, λοιμώξεις, φάρμακα και ορισμένες διαταραχές όπως η κυστική ίνωση.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις