Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αυξάνει τα “ερωτηματικά” για Πούτιν το Κρεμλίνο – “Δεν ξέρουμε αν θα είναι υποψήφιος”

Αυξάνει τα “ερωτηματικά” για Πούτιν το Κρεμλίνο – “Δεν ξέρουμε αν θα είναι υποψήφιος”

“Σιγή ιχθύος” τηρεί το Κρεμλίνο σχετικά με την υποψηφιότητα Πούτιν στις προεδρικές εκλογές του 2018. Ο Ρώσος πρόεδρος ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την εκ νέου διεκδίκηση του προεδρικού θώκου, με τον εκπρόσωπό του να δηλώνει πως… δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα.

«Προς το παρόν είναι άγνωστο, αν ο Πούτιν θα θέσει υποψηφιότητα για την επόμενη προεδρική θητεία. Όπως γνωρίζετε ο ίδιος δεν έχει πει τίποτα για το θέμα αυτό». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντιμίτρι Πεσκόφ σε σχετικό ερώτημα.

Ο Πεσκόφ ανακοίνωσε επίσης ότι ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών και πρώην υπουργό οικονομικών Αλεξέι Κουντρίν.

Στο ερώτημα, αν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στην συνάντηση που είχε σήμερα με τον Αλεξεί Κουντρίν, συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο να εκπονήσει ο Κουντρίν το τμήμα του προεκλογικού του προγράμματος του Πούτιν που αφορά την οικονομία, ο Πεσκόφ απάντησε λέγοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν έκανε καμία τέτοια δήλωση.

Οι προεδρικές εκλογές στην Ρωσία θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου του 2018 ενώ η προεκλογική εκστρατεία θα ξεκινήσει επίσημα εντός του Δεκεμβρίου του 2017

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις