Κόσμος

Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κορονοϊού και στην Ισπανία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ισπανία ανακοίνωσε σήμερα 12.563 νέα κρούσματα κορονοϊού και 28 θανάτους, ένας απολογισμός υψηλότερος από τις 12.345 μολύνσεις και τους 8 θανάτους μία ημέρα πριν, την ώρα που τα κρούσματα συνεχίζουν την ανοδική πορεία, λόγω κυρίως της πιο μεταδοτικής παραλλαγής Δέλτα.

Τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας δείχνουν πως οι ημερήσιες αυξήσεις αυτήν την εβδομάδα κυμαίνονται στο υψηλότερο επίπεδό τους από τα μέσα Απριλίου.

Ο δείκτης νοσηρότητας των τελευταίων 14 ημερών αυξήθηκε σε 153 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους από 134 χθες.

Με τη σημερινή καταμέτρηση, το σύνολο των μολύνσεων Covid-19 στην Ισπανία ανέρχεται πλέον σε 3.833.868, ενώ το σύνολο των θανάτων από τη νόσο σε 80.911.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Καρφί» του βασιλιά Καρόλου στον αδελφό της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Το πένθος μπορεί να θολώσει τη λογική και τη μνήμη»
Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, ισχυρίζεται σε βιβλίο που αναμένεται να εκδοθεί σύντομα ότι ο τότε πρίγκιπας Κάρολος του είπε «να είσαι σίγουρος, θα την ξεχάσουμε σύντομα» μετά τον θάνατό της
Πριγκίπισσα Νταϊάνα και βασιλιάς Κάρολος
Αποκάλυψη σοκ για τον βασιλιά Κάρολο: «Θα ξεχάσουμε πολύ σύντομα την Νταϊάνα» είχε πει στον αδερφό της
Ο Τσαρλς Σπένσερ αποκαλύπτει στο νέο βιβλίο του την έντονη σύγκρουση που, όπως υποστηρίζει, είχε με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Νταϊάνα
King Charles III: Pictured Archives : Prince Charles and Princess Diana attending the Cannes Film Festival on 15th May, 1987 in Cannes, France.