Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυστραλία: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ψυχρό δολοφόνο! Σκότωσε τις κορούλες του, τη μητέρα τους και τη γιαγιά τους!

Αυστραλία: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ψυχρό δολοφόνο! Σκότωσε τις κορούλες του, τη μητέρα τους και τη γιαγιά τους!
φωτογραφία: Twitter

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε έναν 24χρονο στην Αυστραλία για τη δολοφονία τριών μικρών κοριτσιών του, της μητέρας τους και της γιαγιάς τους…

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Περθ, στη δυτική Αυστραλία, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας και βρήκαν τα άψυχα σώματα των δύο γυναικών και των τριών νηπίων αφού ο δράστης, ο Άντονι Ρόμπερτ Χάρβεϊ, παραδόθηκε στις αρχές. Είχε διαπράξει τις δολοφονίες πριν από περίπου μία εβδομάδα.

ΦΩΤΟ:Twitter

Ο Χάρβεϊ κατηγορείται για τη δολοφονία των δίδυμων κοριτσιών του, ηλικίας 2 ετών, Άλις και Μπίατρις, της 3χρονης Σάρλοτ και της συζύγου του, Μάρα, 41 ετών. Την επόμενη ημέρα σκότωσε και την πεθερά του, Μπέβερλι Κουΐν, 73 ετών, μέσα στο ίδιο σπίτι.

Ο αστυνομικός διευθυντής Κρις Ντόσον εξήγησε ότι οι φόνοι διαπράχθηκαν με πολλά διαφορετικά αντικείμενα, όπως με μαχαίρια και ρόπαλα. Δεν χρησιμοποιήθηκαν πυροβόλα όπλα.

Πιστεύουμε ότι οι δολοφονίες έγιναν μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Η μητέρα Μάρα και τα τρία παιδιά της σκοτώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου και η Κουΐν την επομένη”, πρόσθεσε.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο νεαρός έμεινε για μερικές ημέρες στο σπίτι και στη συνέχεια έφυγε για τη βόρεια Αυστραλία. Παραδόθηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα μιας κοινότητας που απέχει 1.500 χιλιόμετρα από το Περθ.

https://twitter.com/NewsUpdate24Int/status/1039174446337089536

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις