Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αυστραλία: Επέζησε για 2 βδομάδες πίνοντας νερό… για ζώα! video

Αυστραλία
Φωτογραφία από: Youtube

Ένας Αυστραλός επέζησε επί δύο εβδομάδες σε δυσπρόσιτη αγροτική περιοχή στην Αυστραλία πίνοντας νερό που προοριζόταν για τα ζώα σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία στην Αυστραλία ανακοίνωσε σήμερα ότι βρήκε έναν δεύτερο άνθρωπο, ο οποίος αγνοούνταν επί εβδομάδες σε μια δυσπρόσιτη αγροτική περιοχή της χώρας, και ανακοίνωσε ότι ο διασωθείς επέζησε υπό τις αυξανόμενες θερμοκρασίες πίνοντας νερό που προοριζόταν για τα ζώα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος Που Τραν βρέθηκε από έναν αγρότη της περιοχής σε μια στάνη κοντά στο Άλις Σπρινγκς, δύο εβδομάδες αφότου είχε ξεκινήσει για πεζοπορία μαζί με δύο φίλους του.

“Βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ήταν λίγο αποπροσανατολισμένος… αλλά πέραν τούτου ήταν σε καλή κατάσταση”, είπε στους δημοσιογράφους στο Άλις Σπρινγκς η αστυνομική διευθύντρια Πολίν Βίκαρι.

Ο Τραν βρέθηκε τρεις ημέρες μετά τον εντοπισμό της φίλης του Τάμρα ΜακΜπιθ-Ράιλι σε απόσταση 1,5 χλμ από το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν στον δυσπρόσιτο βορρά της Αυστραλίας.

Ένας ακόμη αγνοούμενος στην Αυστραλία

Ένα τρίτο μέλος της παρέας, η Κλερ Χόκριτζ, παραμένει αγνοούμενο.

Η ΜακΜπιθ-Ράιλι είπε ότι οι ρόδες του αυτοκινήτου κόλλησαν στην άμμο.

Για λίγες ημέρες η παρέα παρέμεινε κοντά στο αυτοκίνητο και επέζησε καταναλώνοντας τις λιγοστές προμήθειες που είχε συγκεντρώσει, όπως περιέγραψε η ΜακΜπιθ-Ράιλι.

Όταν εξαντλήθηκε το νερό, ο Τραν και η Χόκριτζ άρχισαν να αναζητούν βοήθεια παίρνοντας μαζί τους μια πυξίδα και ένα GPS.

Αμφότεροι επέζησαν όταν εντόπισαν έναν λάκκο με νερό απ΄όπου έπιναν τα κοπάδια.

Δεν είναι γνωστό γιατί οι Τραν και Χόκριτζ χωρίστηκαν παρότι η Βίκαρι εξέφρασε την ελπίδα της αστυνομίας ότι η αγνοούμενη θα βρεθεί σύντομα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις