Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Αυστραλία: Πύθωνας 5 μέτρων περνάει από στέγη σπιτιού – Βίντεο κατέγραψε την επίσκεψή του

Αυστραλία: Πύθωνας 5 μέτρων περνάει από στέγη σπιτιού – Βίντεο κατέγραψε την επίσκεψή του

Τρόμος και ανατριχίλα. Αυτά τα συναισθήματα προκαλεί το βίντεο από την Αυστραλία που δείχνει έναν πύθωνα 5 μέτρων να ελίσσεται πάνω στη στέγη του σπιτιού μας οικογένειας, την ώρα που εκείνοι τρώνε αμέριμνοι το μεσημεριανό τους.

Το βίντεο από την Αυστραλία με τον πύθωνα έχει γίνει viral στο Tik Tok και μετράει περισσότερες από 12 εκατ. προβολές. Στα πλάνα φαίνεται το τεράστιο ερπετό να ελίσσεται στη στέγη και να έχει απλωθεί πάνω σε ένα δέντρο, με το κεφάλι του να ξεπροβάλλει μέσα από τα κλαδιά.

Βέβαια, όσοι ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα φάνηκαν να αντιμετωπίζουν… ψύχραιμα την επίσκεψη του πύθωνα. Όπως ήταν φυσικό, τρόμαξαν την ώρα που ξεπρόβαλλε το κεφάλι του από τα κλαδιά και τους κοίταξε, με ένα κοριτσάκι να τρέχει έντρομο και να φωνάζει.

«Είναι φρικιαστικό ε;», ακούγεται να λέει η γυναίκα που τραβάει το βίντεο, με μια άλλη δίπλα να σχολιάζει και να γελάει, πιθανότατα από την αμηχανία της. «Πώς θα τον απομακρύνουμε;», αναρωτιέται το παιδί με μια γυναίκα να του απαντά: «Δεν θα τον απομακρύνουμε».

«Μόνο στην Αυστραλία θα δείτε ένα φίδι μήκους 5 μέτρων στα προάστια», γράφει η λεζάντα του βίντεο στο Tik Tok, με τους χρήστες να εκφράζουν τη φρίκη τους στα σχόλια ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι δεν θέλουν να επισκεφθούν ποτέ την Αυστραλία.

Δείτε το βίντεο:

@iamiandyi Only in Australia will you see a 5 metre long Carpet Snake in the suburbs. #snake #onlyinaustralia🇦🇺 #sellthehouse ♬ original sound – Andrew Anthony

Ένας ερπετολόγος, ο Snake Catcher Dan, προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην πλησιάζουν τέτοια θηριώδη ερπετά, επειδή μπορεί να δαγκώσουν αν νιώσουν ότι απειλούνται, αν και υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

«Οι πύθωνες αυτού του είδους έχουν 80 έως 100 μικρά δόντια, αλλά ένας μεγαλύτερος μπορεί να προκαλέσει ζημιά αν σας πιάσει στα χέρια του», εξηγεί ο Snake Catcher Dan.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις