Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυστραλία: Στιγμές τρόμου εν πτήσει – Επιβάτες πλακώθηκαν και έσπασαν το τζάμι του αεροπλάνου – Το βίντεο

Αυστραλία: Στιγμές τρόμου εν πτήσει – Επιβάτες πλακώθηκαν και έσπασαν το τζάμι του αεροπλάνου –  Το βίντεο

Στιγμές απίστευτου τρόμου έζησαν οι επιβάτες αεροπλάνου που πετούσε στη Βόρεια Αυστραλία, όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε κάποιους θερμοκέφαλους με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι στο φινιστρίνι και να προκληθεί χάος.

Επιβάτης του αεροπλάνου που πετούσε πάνω από την Βόρεια Αυστραλία κατέγραψε την στιγμή του άγριου καυγά.

Όλα ξεκίνησαν όταν τσακώθηκαν κάποιοι επιβάτες. Σε κάποια στιγμή του καυγά μια γυναίκα πήρε ένα γυάλινο μπουκάλι και το πέταξε. Το μπουκάλι χτύπησε στο παράθυρο και το έσπασε.

Στο αεροσκάφος επικράτησε πανικός. Οι πιλότοι κατάφεραν και προσγείωσαν με ασφάλεια το αεροπλάνο σε κοντινό αεροδρόμιο της Αυστραλίας.

Αμέσως μετά την προσγείωση η θερμοκέφαλη γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης και της μη συμμόρφωσης με τις οδηγίες ασφαλείας του πληρώματος.

 

Ξανατσακώθηκαν και στην επόμενη πτήση

Η αεροπορική εταιρεία, της οποίας η ονομασία δεν έγινε γνωστή, έδωσε εντολή να γίνει και πάλι το ταξίδι και το αεροπλάνο απογειώθηκε και πάλι. Η ομάδα των επιβατών όμως, που συμμετείχαν στον πρώτο καβγά δεν είχε βάλει μυαλό. Άρχισε να τσακώνεται ξανά, με συνέπεια το αεροσκάφος να προσγειωθεί στην Alyangula στο Groote Eylandt της Αυστραλίας και τρεις ακόμα επιβάτες να συλληφθούν.

Τα τρία άτομα που συνελήφθησαν αυτή τη φορά ήταν ένας 23χρονος, ένας 22χρονος και μια 22χρονη, μεταξύ άλλων για σωματική επίθεση, φθορά περιουσίας και κατοχή ναρκωτικών και αλκοολούχων ποτών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις