Κόσμος

Αυστραλία: Συνοδός πολυτελείας καταγγέλλει τράπεζα – «Μου έκλεισαν τους λογαριασμούς μου λόγω της δουλειάς μου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία συνοδός πολυτελείας από την Αυστραλία είναι έξαλλη με την τράπεζά της, διότι της έκλεισε τον λογαριασμό της και δηλώνει πως είναι θύμα διάκρισης, λόγω της δουλειάς της, αφού δεν έλαβε «καμία ενημέρωση» για πιθανό πρόβλημα στις συναλλαγές της.

Η συνοδός πολυτελείας εξέφρασε τα παράπονά της μέσω Twitter, γράφοντας ότι προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς της στη συγκεκριμένη τράπεζα της Αυστραλίας για να κάνει κάποιες συναλλαγές και ανακάλυψε ότι τους είχαν κλείσει, χωρίς καμία εξήγηση.

Γράφοντας στους 62.500 ακόλουθούς της, η πρώην δημοσιογράφος εξοργίστηκε: «Λοιπόν, ήμουν έτοιμη να κάνω online τραπεζικές συναλλαγές όταν ανακάλυψα ότι η [τράπεζα] έκλεισε ξαφνικά τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου».

Η Samantha X, ισχυρίζεται ότι «ποτέ δεν είχε κάνει υπερανάληψη» και διατηρούσε τους λογαριασμούς της για «χρόνια» χωρίς να συμβεί το παραμικρό, για αυτό και χαρακτήρισε την κίνηση από την τράπεζα ως «αποκρουστική».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samantha X After Dark (@samanthaxafterdark)

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τους πήρε τηλέφωνο επειδή φοβόταν ότι είχε πέσει θύμα απάτης ή ότι η τράπεζα είχε ανησυχίες για κάποια πρόσφατη συναλλαγή της, όμως δεν της εξήγησαν καν τον λόγο για τον οποίο έκλεισαν τους λογαριασμούς της

«Μου είπαν ότι είχαν κλείσει τον λογαριασμό μου και όταν ρώτησα τι εννοούσαν, μου είπαν «Δεν μπορούμε να σας πούμε γιατί είναι μια επιχειρηματική απόφαση», είπε η ίδια.

«Δεν είναι ότι είχα χιλιάδες δολάρια μέσα αλλά ήταν ο λογαριασμός που χρησιμοποιούσα στην καθημερινότητά μου», δήλωσε η πρώην δημοσιογράφος και νυν συνοδός πολυτελείας, με την τράπεζα να ισχυρίζεται ότι την προειδοποίησε μέσω email, το οποίο δεν έλαβε ποτέ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samantha X After Dark (@samanthaxafterdark)

«Ήμουν έξαλλη και πραγματικά αναστατωμένη, γιατί δεν μου δόθηκε καμία εξήγηση και επειδή το έκαναν χωρίς καμία ειδοποίηση», δηλώνει η Samantha X.

Παρόλα αυτά, κατάφερε να μεταφέρει όλα τα χρήματά της σε λογαριασμό που διατηρούσε σε άλλη τράπεζα αλλά, όπως και να ‘χει, δηλώνει απογοητευμένη από τον χειρισμό της τράπεζας και θεωρεί ότι είναι θύμα διάκρισης, λόγω της δουλειάς που κάνει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πενγκ Λιγιουάν: Το «ισχυρό όπλο» της Κίνας – Η πρώην σοπράνο που δίνει το «ανθρώπινο πρόσωπο» στην εικόνα του Σι Τζινπίνγκ
Κομψή και ευδιάθετη προβάλλει την πιο προσιτή εικόνα της χώρας, παρά τις διαφωνίες της με τις ΗΠΑ σε ζητήματα που εκτείνονται από το εμπόριο έως την Ταϊβάν
Πενγκ Λιγιουάν
Αντόνιο Ταγιάνι: «Οι γυναίκες με μακριές φούστες γίνονται καλύτερες μητέρες» – Σάλος στην Ιταλία
«Ωραίο να παντρευτεί κανείς μια εντυπωσιακή γυναίκα», είπε, αλλά μια τέτοια γυναίκα - κατά τον Ταγιάνι - ενδέχεται να «έχει περάσει από μια σειρά σχέσεων, να έχει χωρίσει πολλούς συντρόφους, και να έχει την τάση να απατά».
Αντόνιο Ταγιάνι 7
Ντόναλντ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ σε δείπνο στον Λευκό Οίκο: «Ποτέ δεν τα πήγαμε καλύτερα», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
Στο πλαίσιο της επίσημης υποδοχής, ο Ντόναλντ Τραμπ προσέφερε στον Σι Τζινπίνγκ ένα ειδικά κατασκευασμένο άγαλμα φαλακρού αετού, του εθνικού συμβόλου των Ηνωμένων Πολιτειών
Ντόναλντ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ