Κόσμος

Αυστρία: “Απολαύστε ελεύθερα τα ελληνικά νησιά” λένε με αφορμή το προσφυγικό!

«Πρέπει να κατορθώσουμε οι πελάτες μας να δουν ρεαλιστικά το σενάριο, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Κω μόλις 71 πρόσφυγες και στη Ρόδο 81», τόνισε ο ελληνικής καταγωγής διευθυντής του δεύτερου μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού στην Αυστρία, «Τόμας Κουκ», Ιωάννης Αφουκατούδης, κατά τη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος του οργανισμού του στην αυστριακή πόλη Λιντς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δίνοντας το μήνυμα πως ο τουρισμός στα ελληνικά νησιά δεν επηρεάζεται από την προσφυγική ροή, η οποία, όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία, έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Αφουκατούδης επισήμανε πως «οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν ανενόχλητα».

Αναφερόμενος στην καταγραφόμενη μείωση στις προκρατήσεις για την Ελλάδα, όπως και για την Τουρκία, ο ίδιος σημείωσε πως υπολογίζει σε πολλές κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, ενώ στα προγράμματα για προορισμούς στις δύο χώρες ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν προσφορές.

Στο νέο πρόγραμμα της «Τόμας Κουκ» προβλέπονται τουλάχιστον επτά πτήσεις εβδομαδιαίως από το αεροδρόμιο Λιντς προς ελληνικά νησιά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κέιτι Ζακαράια: Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου δήλωνε δικηγόρος χωρίς να έχει περάσει τις εξετάσεις
Η Ζακαράια είχε εμφανιστεί στο Fox News, το CNN και το Newsmax πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στον Λευκό Οίκο και αυτοαποκαλούνταν δικηγόρος τακτικά σε δημόσιες εμφανίσεις της
Η Κέιτι Ζακαράια
WSJ: Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ προσπάθησε να εξαφανίσει άρθρο της Daily Mail για απλήρωτες σαμπάνιες και φαγητό σε εστιατόριο
Το άρθρο υπονοούσε ότι δεν πλήρωσε 1.586 ευρώ για δύο κιβώτια σαμπάνιας και δείπνο - Σε εξέλιξη η έρευνα του Γενικού Επιθεωρητή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις καταγγελίες σε βάρος της πρώην πρέσβεως
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 19