Κόσμος

Αυστρία: “Απολαύστε ελεύθερα τα ελληνικά νησιά” λένε με αφορμή το προσφυγικό!

«Πρέπει να κατορθώσουμε οι πελάτες μας να δουν ρεαλιστικά το σενάριο, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Κω μόλις 71 πρόσφυγες και στη Ρόδο 81», τόνισε ο ελληνικής καταγωγής διευθυντής του δεύτερου μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού στην Αυστρία, «Τόμας Κουκ», Ιωάννης Αφουκατούδης, κατά τη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος του οργανισμού του στην αυστριακή πόλη Λιντς.

Δίνοντας το μήνυμα πως ο τουρισμός στα ελληνικά νησιά δεν επηρεάζεται από την προσφυγική ροή, η οποία, όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία, έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Αφουκατούδης επισήμανε πως «οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν ανενόχλητα».

Αναφερόμενος στην καταγραφόμενη μείωση στις προκρατήσεις για την Ελλάδα, όπως και για την Τουρκία, ο ίδιος σημείωσε πως υπολογίζει σε πολλές κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, ενώ στα προγράμματα για προορισμούς στις δύο χώρες ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν προσφορές.

Στο νέο πρόγραμμα της «Τόμας Κουκ» προβλέπονται τουλάχιστον επτά πτήσεις εβδομαδιαίως από το αεροδρόμιο Λιντς προς ελληνικά νησιά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν σε Ντόναλντ Τραμπ: «Η Ευρώπη αποφασίζει για τη δημοκρατία της, όχι εσύ»
«Από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαι πεπεισμένη υπέρμαχος της διατλαντικής σχέσης, αλλά και υπερήφανοι που αποτελούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε η πρόεδρος της Κομισιόν
Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ 8
Η κινηματογραφική απόδραση της Μαρία Κορίνα Ματσάδο από την Βενεζουέλα - Η μεταμφίεση, η περούκα και το ταξίδι από Καραϊβική μέχρι Όσλο
Η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά από 11 μήνες, όταν βγήκε από το μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου στο Όσλο, και χαιρέτησ πλήθος υποστηρικτών που επευφημούσαν τη νέα νικήτρια του Νόμπελ
Η βραβευμένη με το Νόμπελ Ειρήνης Μαρία Κορίνα Ματσάντο αντιδρά καθώς κατευθύνεται προς το Στόρτινγκ, στο Όσλο