Κόσμος

Αυστρία: Τέσσερις νεκροί μετά από συντριβή μικρού αεροσκάφους σε χιονισμένη περιοχή

Τη ζωή τους έχασαν τέσσερις άνθρωποι όταν το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη το μεσημέρι του Σαββάτου (25.11.2023) κοντά στο Γκρουενάου ιμ Άλμταλ, στην Άνω Αυστρία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι τοπικές αρχές είχαν ξεκινήσει μια ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αφού εντοπίστηκαν συντρίμμια σε μια ορεινή περιοχή της Αυστρίας, καλυμμένη με χιόνια. Τα τέσσερα θύματα που επέβαιναν στο αεροσκάφος δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη.

Σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο APA που επικαλείται τον εξειδικευμένο ιστότοπο παρακολούθησης της εναέριας κυκλοφορίας Aviation Safety Network, το αεροσκάφος που κατέπεσε ενδέχεται να είναι ένα μονοκινητήριο Rockwell Commander 112B, το οποίο απογειώθηκε από το Πρίμπραμ της Τσεχίας με προορισμό το Μέντουλιν, στην Κροατία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έλον Μασκ: Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες από τη γαλλική Δικαιοσύνη για Χ και Grok
H κλήση δεν έχει στην παρούσα φάση υποχρεωτικό χαρακτήρα, ωστόσο η γαλλική Δικαιoσύνη θα μπορούσε στη συνέχεια να κλιμακώσει τις πιέσεις της φθάνοντας ως και την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης
Ο Έλον Μασκ
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη καλεί τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στο Ιράκ: «Αναχωρήστε αμέσως αν είστε εκεί»
«Μην επιχειρήσετε να προσεγγίσετε την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη ή το Γενικό Προξενείο στο Ερμπίλ λόγω σοβαρών κινδύνων ασφαλείας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση
U.S. Embassy is seen across the Tigris River in Baghdad, Tuesday, March 17, 2026. (AP Photo/Hadi Mizban)