Κόσμος

Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας στην μαζική δολοφονία που συγκλονίζει την Αυστραλία [pics]

Φοβερές αποκαλύψεις για το μακελειό στην μικρή πόλη της Αυστραλίας με επτά μέλη της ίδιας οικογένειας να κείτονται νεκρά σε μια από τις πιο μαζικές δολοφονίες που έχουν συγκλονίσει την χώρα. Σύμφωνα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ και την Daily Mail πρόκειται για ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία.

Νεκρή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι η Κατρίνα Μάιλς και τα τέσσερα αυτιστικά παιδιά της. Παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο αν μεταξύ των θυμάτων είναι οι γονείς της Κατρίνα, Σίντα και Πίτερ Μάιλς. Το αγρόκτημα της οικογένειας όπου βρέθηκαν νεκροί, είναι στην πόλη Όσμινγκτον στα δυτικά. Το αγρόκτημα αγόρασαν οι γονείς της Κατρίνα προκειμένου να μείνουν μαζί με την κόρη τους και τα τέσσερα εγγόνια τους που είχαν αυτισμό. Τα παιδιά ήταν ηλικίας από 8 έως 13 ετών.

katrina shooting
Η Κατρίνα με τα τέσσερα παιδιά της

Σύμφωνα με γειτόνισσα η Κατρίνα είχε κάνει μια περίεργη ανάρτηση στο Facebook όπου ανέφερε ότι ο πρώην σύζυγός της την παρακολουθούσε. Πάντως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η ταυτότητα των ενηλίκων. Φίλος της Κατρίνα είπε ότι δούλευε σαν το σκυλί για να παρέχει στα παιδιά της όλα όσα χρειάζονταν. Είπε ακόμα ότι την θαύμαζε για την δύναμή της. Η μητέρα της Κατρίνα και γιαγιά των παιδιών, Σίντα, ήταν ενεργό μέλος της κοινότητας. Πριν από τρία χρόνια είχε φύγει από την πόλη όπου ζούσε με τον σύζυγό της για να βοηθήσουν την κόρη τους.

Η γιαγιά των παιδιών
Η γιαγιά των παιδιών

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα φτάνοντας το πρωί της Παρασκευής στο αγρόκτημα της οικογένειας. Βρήκαν τα πτώματα δυο ενηλίκων και δυο όπλα έξω από το σπίτι και το πτώμα ενός άλλου ενηλίκου και των τεσσάρων παιδιών μέσα στο σπίτι. Οι γείτονες είπαν ότι άκουσαν τους πυροβολισμούς στις 4 τα ξημερώματα αλλά νόμιζαν ότι ήταν κυνηγοί καγκουρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ώρα μηδέν για τη Γροιλανδία: Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ευρώπης και ΗΠΑ, σε δοκιμασία ΕΕ και ΝΑΤΟ
Όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εκτιμούν ότι η Αμερική του Τραμπ δεν μπορεί να θεωρείται ούτε αξιόπιστος εμπορικός εταίρος ούτε εγγυητής της ασφάλειας - Τι είναι το «εμπορικό μπαζούκα» της ΕΕ και πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση της Γροιλανδίας
Το αρκτικό νησί της Γροιλανδίας
Προκλητικός Ντόναλντ Τραμπ για τη Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον με όρους ειρήνης, αφού δε μου δώσατε το Νόμπελ»
Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στον πρωθυπουργό της Νορβηγίας πως «η Δανία δεν μπορεί να προστατεύσει αυτή τη γη από τη Ρωσία ή την Κίνα, και γιατί έχει ούτως ή άλλως "δικαίωμα ιδιοκτησίας";»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 21