Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ [pics]

πρίγκιπα Τζορτζ

Στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες της 40χρονης Louise Chantry που μπήκε στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ. Συνελήφθη από τις αρχές και αφέθηκε με εγγύηση.

Η Louise Chantry, superfan της βασιλικής οικογένειας, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες μετά την εισβολή της στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ. Η 40χρονη γυναίκα είναι γνώριμη στις αρχές. Έχει αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς 1.000 λιρών σε ξενοδοχεία και έχει κατηγορηθεί για 3 επιθέσεις. Οι δύο μάλιστα σε αστυνομικούς.

Οι γείτονες της γυναίκας αναφέρουν ότι έχει “άγρια ιδιοσυγκρασία” και πως φώναζε στον άντρα της τους μήνες πριν τον χωρισμό της. Ο David εγκατέλειψε το σπίτι τους χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. “Η Louise και ο David είχαν τρομερούς καβγάδες. Του φώναζε συνέχεια. Το ακούγαμε όλοι”, δήλωσε γείτονάς τους στην Dailymail.

https://www.youtube.com/watch?v=nyuVo9sadaE

“Δεν θα έκανε κακό στον πρίγκιπα Τζορτζ”

Ο 88χρονος γείτονάς της John Beckenham δήλωσε ότι ανησυχούσε για την ψυχική της υγεία. “Υπήρχε κάτι πολύ περίεργο στη Louise. Ανησυχούσα για την ψυχική της υγεία”. Η 75χρονη μητέρα της Rhona Crawford είπε ότι ήταν θλιβερή κατάσταση, σημειώνοντας ωστόσο πως ο μικρός πρίγκιπας θα ήταν ασφαλής στα χέρια της.

“Δεν θα έκανε κακό στον πρίγκιπα Τζορτζ. Απλά αγαπά τη βασιλική οικογένεια και αγαπά τα παιδιά. Έχει υποστεί μεγάλη πίεση. Είμαι πολύ στεναχωρημένη που έγινε αυτό. Είναι φριχτό περιστατικό”, δήλωσε στη Sun. “Ο κόσμος ήταν ερωτευμένος με την Νταϊάνα όταν ζούσε. Είναι το ίδιο. Είναι ένα παραμύθι. Είναι μια φαντασία”.

Ο τετράχρονος πρίγκιπας Τζορτζ δεν βρισκόταν στο σχολείο όταν μπήκε η Louise Chantry. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε μάλιστα πως είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα στο σχολείο. Η Louise πέρασε μέσα στο σχολείο τουλάχιστον μερικά λεπτά. Συνελήφθη όταν αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς.

Μετά το περιστατικό στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ, η Scotland Yard εξετάζει να εφαρμόσει επιπρόσθετα μέτρα για την ασφάλειά του. Οι ειδικοί ωστόσο προειδοποιούν πως το σχολείο δεν μπορεί να μετατραπεί σε φρούριο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις