Κόσμος

Αυτή είναι η πριγκίπισσα που απαρνήθηκε τον τίτλο της για να παντρευτεί έναν κοινό θνητό [pics]

Είναι η πριγκίπισσα Αγιάκο, το μικρότερο παιδί της Πριγκίπισσας Χισάκο και του Πρίγκιπα Τακαμότο, που δεν ζει πια και ήταν εξάδερφος του αυτοκράτορα Ακιχίτο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πριγκίπισσα Αγιάκο, απαρνήθηκε τον τίτλο της για χάρη του έρωτα. Παντρεύτηκε έναν κοινό θνητό, τον Κέι Μορίγια. Σύμφωνα με τον αυτοκρατορικό κώδικα στην Ιαπωνία, τα γυναικεία μέλη της της Βασιλικής Οικογένειας, χάνουν τον τίτλο τους και όλα τα προνόμια αν επιλέξουν να παντρευτούν κάποιον που δεν είναι γαλαζοαίματος. Το ίδιο δεν ισχύει για τους άνδρες.

ayako

Η πριγκίπισσα Αγιάκο, εκτός από τον τίτλο θα χάσει και 950.000 δολάρια το χρόνο που δίνονται στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Περίπου 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν για να ευχηθούν στους νεόνυμφους στο Ναό Μειτζι στο Τόκιο. Την ώρα που έμπαιναν στο Ναό για την τελετή ο κόσμος τους φώναζε συγχαρητήρια φωνάζοντας στα ιαπωνικά “Banzai”.

ayako

Η Πριγκίπισσα Αγιάκο φορούσε ένα παραδοσιακό κιμονό και ο γαμπρός φορούσε κοστούμι και κρατούσε στα χέρια του το καπέλο που ανήκε στον αείμνηστο πατέρα της Πριγκίπισσας.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δαπάνες ύψους 366 εκ. δολαρίων από τον Έλον Μασκ για να διατηρήσουν οι Ρεπουμπλικάνοι τον έλεγχο του Κογκρέσου
Παρά τη δήλωσή του το 2025 ότι σκόπευε να περιορίσει την εμπλοκή του στη χρηματοδότηση πολιτικών εκστρατειών, εξακολουθεί να διαθέτει οικονομικούς πόρους για την υποστήριξη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος
Μασκ και Τραμπ