Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτή η ευγενική σερβιτόρα “γονάτισε” το internet. Δείτε τι έκανε…

Αυτή η ευγενική σερβιτόρα “γονάτισε” το internet. Δείτε τι έκανε…

Η ανθρωπιά πηγάζει μέσα από τον καθένα ξεχωριστά και η ευγένεια είναι το μέσον για να την εξωτερικεύουμε. Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Και η περίπτωση της Kayla Lane, μιας σερβιτόρας που εργάζεται σε εστιατόριο-καφέ στο Fort Worth του Τέξας στις ΗΠΑ, είναι η απτή απόδειξη.

Το ζευγάρι που βλέπετε είναι ο Shaun και η Debbie Riddle. Οι δυο τους συχνάζουν στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Πριν από μερικές εβδομάδες είχαν πάει εκεί μαζί με τη νεογέννητη κορούλα τους, Glory.

Όταν επέστρεψαν στο εστιατόριο στις αρχές του μήνα, η Kayla τους θυμήθηκε και εκτός από την παραγγελία τους, τους ρώτησε και τι κάνει η κορούλα τους. Αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα άκουγε…

Συντετριμμένοι οι δύο γονείς, ενημέρωσαν την Kayla ότι το μωρό τους, δυστυχώς, είχε πεθάνει…


Η Kayla απολογήθηκε για την αναστάτωση που άθελά της τους προκάλεσε, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Ενημέρωσε τον υπεύθυνο του εστιατορίου και με δική της πρωτοβουλία το ζευγάρι δεν πλήρωσε για το γεύμα του.

Το ποσό πληρώθηκε από το προσωπικό του εστιατορίου και το χαρτί του λογαριασμού απλά ανέγραφε μια συλλυπητήρια αναφορά για το τραγικό συμβάν που βίωσαν ο Shaun και η Debbie.

Οι δύο γονείς ανάρτησαν όλη την ιστορία στην προσωπική τους σελίδα στο facebook και από εκεί το θέμα “γονάτισε” το διαδίκτυο. Αυτήν τη φορά για καλό σκοπό. Αυτήν τη φορά για να μας θυμίσει ότι η ανθρωπιά και η ευγένεια δεν έχουν χαθεί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε