Κόσμος

Αυτή κι αν ήταν… προσγείωση τρόμου, με ανέμους 112 χλμ την ώρα – video

Η καταιγίδα Κάλουμ σάρωσε τις προηγούμενες μέρες τη Βρετανία. Οι επιβάτες πτήσεις της TUI Airways τα… είδαν όλα όταν έφτασε η στιγμή για την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το video από την προσγείωση “εφιάλτη” κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου. Και κανείς δεν θέλει να σκέφτεται καν πως μπορεί να ένιωσαν οι επιβάτες του Boeing 757- 200, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε… πλαγιομετωπικά.

Οι άνεμοι, τη στιγμή της προσγείωσης, έπνεαν με 112 χιλιόμετρα την ώρα. Αλλά ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ και κυρίως χωρίς να τραυματιστεί κανείς!

Δείτε το video και θα καταλάβετε!

Το πέρασμα του Κάλουμ από τη Βρετανία ήταν φονικό. Δυο άνδρες έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία που προκάλεσε σοβαρές πλημμύρες στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας.

Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή (14.102.2018), από κατολίσθηση του εδάφους κοντά στο χωριό Κόουμντουαντ, στο Καρμάρθενσιρ της Ουαλίας, σκοτώθηκε ένας άνδρας. Η κομητεία έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, καθώς ο ποταμός Τόουι υπερχείλισε, αναγκάζοντας τις αρχές να καλέσουν τους κατοίκους να αποφεύγουν την πόλη Κάρμαρθεν.

Στο Μπράιτον, στη νότια Αγγλία, ένας άνδρας παρασύρθηκε από τα κύματα της μανιασμένης θάλασσας και σκοτώθηκε, παρά την κινητοποίηση των λιμενικών αρχών, που είχαν προειδοποιήσει τους πολίτες να μην πλησιάζουν στις ακτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Βρετανία: Άντρας εμμονικός με τον Χάνιμπαλ δολοφόνησε και διαμέλισε την γειτόνισσά του – «Θα την είχε φάει»
Ο 48χρονος Καρλ Χάτσινγκς, δήλωσε ένοχος για φόνο και έδωσε στην αστυνομία έναν χάρτη για να βρει τα λείψανά της Τζούλι Μπάκλεϊ, μέσα σε ρηχό τάφο στο Κέιμπριτζσαϊρ
Αστυνομία
Εφιάλτης το ταξίδι δύο γυναικών στο Πακιστάν: Έπεσαν θύματα απαγωγής, βασανιστηρίων και βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
Οι δύο γυναίκες επισκέφθηκαν το Πακιστάν, κατόπιν πρόσκλησης ενός άνδρα που είχαν γνωρίσει στη Σιγκαπούρη, με τον οποίο αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαζί μια επιχείρηση κρυπτονομισμάτων
Πακιστάν
Microsoft: Μαζικές περικοπές προσωπικού – 4.800 απολύσεις και ακόμη 1.600 αποχωρήσεις έως το 2027
Οι 1.600 θέσεις που καταργούνται άμεσα προέρχονται από τη θυγατρική βιντεοπαιχνιδιών Xbox - Οι θέσεις που θα καταργηθούν δεν θα αντικατασταθούν από την Τεχνητή Νοημοσύνη, διαβεβαιώνει η εταιρεία
Microsoft