Κόσμος

Φανατική του ελληνικού φαγητού η Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Θαμώνας στο Kokkari, το αγαπημένο της εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο

Η επόμενη πρέσβειρα - εκτός απροόπτου - των ΗΠΑ στην Ελλάδα αποκάλυψε πως λατρεύει το ελληνικό φαγητό, όπως το αρνί, το γιαούρτι και το μέλι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, η επόμενη πρέσβειρα – εκτός απροόπτου – των ΗΠΑ στην Ελλάδα, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη σχετική ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ και μίλησε για την αγάπη της για την Ελλάδα αλλά και το ελληνικό φαγητό.

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, φαίνεται πως έχει ξεχάσει τα απαξιωτικά σχόλια που έκανε κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και συνομίλησε σε μια συνέντευξη με τον ομογενή επιχειρηματία Τζον Κατσιματίδης για τη νέα της θέση. 

Μάλιστα, αποκάλυψε πως στο Σαν Φρανσίσκο, συνήθιζε να τρώει συχνά σε ένα συγκεκριμένο ελληνικό εστιατόριο και πάντα στα γενέθλιά της επέλεγε το εστιατόριο για να γιορτάσει.

Η ίδια αποκάλυψε πως της αρέσει πολύ το ελληνικό φαγητό και κυρίως το ελληνικό μέλι, το γιαούρτι και το αρνί: «Στα γενέθλιά μου έτρωγα ελληνικό φαγητό και πήγαινα συχνά σε ελληνικό εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο».

Πρόκειται για το εστιατόριο Kokkari, ένα από τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια του Σαν Φρανσίσκο με βαθμολογίες πάνω από 4,5 αστέρια σε TripAdvisor και Google.

 

Το μενού περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα ελληνικά πιάτα, όπως μουσακά, φέτα, ελιές και ντολμαδάκια.

kokkari 

Φυσικά, οι τιμές δεν είναι για όλες τις τσέπες… Η φέτα με τις ελιές αγγίζει τα 14 δολάρια, ενώ το πιο ακριβό πιάτο φαίνεται πως είναι η μοσχαρίσια μπριζόλα στα 71 δολάρια.

kokkari

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kokkari Estiatorio (@kokkarisf)

Το εστιατόριο έχει πάρει το όνομά του από το ομώνυμο χωριό της Σάμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άναυδοι Γουίλιαμ και Χάρι από τις αποκαλύψεις του αδελφού της Νταϊάνα στο βιβλίο του – Οι σοκαριστικοί ισχυρισμοί για τον Κάρολο
Ανάμεσα στους πιο αμφιλεγόμενους ισχυρισμούς του είναι η περιγραφή της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Κάρολο μετά την είδηση του θανάτου της Νταϊάνα
βασιλιας καρολος
«Θυσιάστε τη ζωή σας»: Χιλιάδες στο κέντρο της Τεχεράνης για την στρατιωτική παρέλαση και την επιστράτευση εθελοντών
Εκτιμάται πως πάνω από 600.000 άνθρωποι έχουν ήδη εγγραφεί στην εκστρατεία στρατιωτικής εκπαίδευσης - Το μήνυμα ισχύος του Ιράν απέναντι στις ισραηλινές - αμερικανικές επιθέσεις
Γυναίκες μέλη των ιρανικών πολιτοφυλακών Basij