Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αυτό ήταν το νυφικό της Σόφι Τέρνερ από τον δεύτερο γάμο της! [pics]

Αυτό ήταν το νυφικό της Σόφι Τέρνερ από τον δεύτερο γάμο της! [pics]
Φωτογραφία Instagram

Η πρωταγωνίστρια του “Game of Thrones” Σόφι Τέρνερ παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Τζο Τζόνας για δεύτερη φορά στο Le Château de Tourreau στη Γαλλία – και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με νυφικό .

Η Τέρνερ, που φορούσε μία κομψή λευκή φόρμα BEVZA στον πρώτο γάμο τους στο Λας Βέγκας τον Μάιο, στη γαμήλια τελετή στο Παρίσι επέλεξε πολύ πιο παραδοσιακή εμφάνιση.

Η 23χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα δαντελένιο νυφικό Louis Vuitton, με μακριά φούστα και μακριά μανίκια και το συνδύασε με πέπλο. “Ο κος και η κα Τζόνας” έγραψε στην πρώτη φωτογραφία της που δημοσίευσε με νυφικό. Ο Τζο Τζόνας κοινοποίησε επίσης τη φωτογραφία στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Turner (@sophiet) στις

Ενώ η Τέρνερ μπόρεσε να κρατήσει φωτογραφίες με το νυφικό της μακριά από τη δημοσιότητα, οι φωτογραφίες της οικογένειας Τζόνας πριν από τον γάμο κυκλοφόρησαν από παπαράτσι. Η Πριγιάνκα Τσόπρα φωτογραφήθηκε έξω από το κάστρο που φιλοξένησε τον γάμο ενώ ο σκύλος των Τέρνερ και Τζόνας Porky Basquiat, έγινε αστέρας στο Instagram λόγω της φωτογραφίας του από τον γάμο με σμόκιν.

Ο Nicolas Ghesquiere του Louis Vuitton πρόσφερε στους θαυμαστές των νεόνυμφων μια πιο λεπτομερή εικόνα του νυφικού στο Instagram του. “Absolute beauty (απόλυτη ομορφιά) @sophiet”, έγραψε δημοσιεύοντας στιγμιότυπο από την πρόβα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Absolute beauty @sophiet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🆖 (@nicolasghesquiere) στις

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις