Κόσμος

Αυτό θα πει ανώμαλη προσγείωση: Αεροπλάνο «χοροπηδά» στον διάδρομο

Ένα βίντεο που κάνει τα χέρια να ιδρώνουν. Ειδικά όταν κανείς σκέφτεται όσους βρίσκονταν στο αεροπλάνο που επιχείρησε να κάνει προσγείωση στο αεροδρόμιο του Λανζαρότε.

Το αεροπλάνο μετέφερε επιβάτες από τη Γκραν Κανάρια στο Λανζαρότε αλλά η προσγείωση αποδείχθηκε… δύσκολη εξίσωση!

Η σοκαριστική στιγμή που το αεροπλάνο «χοροπηδά» στον διάδρομο προσγείωσης έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο César Manrique.

Αρχικά, όλα πάνε καλά. Το αεροπλάνο πλησιάζει στο διάδρομο προσγείωσης και όλα δείχνουν πως η προσγείωση είναι υπόθεση… ρουτίνας. Αλλά δεν είναι!

Μόλις οι τροχοί του αεροπλάνου ακουμπούν στο έδαφος, εκείνο… αναπηδά. Το ίδιο συμβαίνει τουλάχιστον τέσσερις φορές, με τη μύτη του αεροπλάνου να ανασηκώνεται όλο και περισσότερο!

Ο πιλότος, μετά την τέταρτη αποτυχημένη προσπάθεια, ματαιώνει την προσγείωση. Σύμφωνα με την εφημερίδα Canarian Weekly, έκανε έναν κύκλο πάνω από το νησί, πριν επιχειρήσει προσγείωση με δεύτερη προσπάθεια.

 

Αυτή, στέφθηκε με επιτυχία!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς πατέρας και γιος σκόρπιζαν τον θάνατο επί 10 λεπτά στο Σίδνεϊ - Τα νόμιμα όπλα και οι έρευνες για τη σχέση του 24χρονου με το ISIS
«Οποιοσδήποτε θα ευχόταν να έχει έναν γιο σαν τον δικό μου», λέει η μητέρα του μικρότερου δράστη - Στους 40 οι τραυματίες, 5 παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση - 6 πυροβόλα όπλα είχε νόμιμα στην κατοχή του ο μεγαλύτερος δράστης
Σίδνεϊ: Πώς πατέρας και γιος σκόρπιζαν τον θάνατο επί 10 λεπτά – Τα νόμιμα όπλα και οι έρευνες για τη σχέση του 24χρονου με το ISIS
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
6
Διπλό έγκλημα στο Χόλιγουντ: Νεκρός ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του, Μισέλ - Δολοφονήθηκαν από τον γιο τους
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρέθηκε μαχαιρωμένο μέσα στο σπίτι τους στο Χόλιγουντ - Το ζευγάρι εντόπισε νεκρό η κόρη της οικογένειας η οποία ενημέρωσε και την αστυνομία
O Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του Μισέλ