Κόσμος

Αυτό το τραγούδι συγκέντρωσε 17 εκατ. views μέσα σε μία ώρα (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι αντιδράσεις στην κυκλοφορία του νέου τραγουδιού των σούπερ σταρ της K-pop, BTS, είναι τόσο εκρηκτική όσο και ο τίτλος του τραγουδιού.

Το συγκρότημα παρουσίασε σήμερα το νέο του single, Dynamite και κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο που συνοδεύει το κομμάτι.

Το τραγούδι στην αγγλική γλώσσα, είναι το πρώτο που κυκλοφορεί από το νέο άλμπουμ της μπάντας, το οποίο αναμένεται αργότερα φέτος.

Το βίντεο για το Dynamite, προβλήθηκε πάνω από 17 εκατομμύρια φορές μέσα σε μια ώρα από την κοινοποίηση του.

Το συγκρότημα -που αποτελείται από τους RM, Jungkook, V, J-Hope, Jimin, Suga και Jin- εμφανίζεται σε διάφορες τοποθεσίες, όπως σε ένα κατάστημα δίσκων, κατάστημα με ντόνατς και σε γήπεδο μπάσκετ.

«Ετοιμάζουμε ένα άλμπουμ για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, αλλά αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε πρώτα ένα single, επειδή θέλαμε να επικοινωνήσουμε με τους θαυμαστές μας το συντομότερο δυνατό» δήλωσε το γκρουπ στην κορεατική εκπομπή V Live. «Λόγω της Covid-19, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περνούν δύσκολες ώρες και θέλαμε να μοιραστούμε λίγη θετική ενέργεια με τους θαυμαστές μας».

Οι σταρ της K-pop αναμένεται επίσης να δώσουν μια live συναυλία με τίτλο «Map of the Soul ON: E» αργότερα φέτος, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω streaming, το Σάββατο και την Κυριακή, 10 και 11 Οκτωβρίου.

Θα είναι η πρώτη συναυλία των BTS από τότε που ανακοίνωσαν την αναβολή ολόκληρης της περιοδείας «Map of the Soul» τον Απρίλιο λόγω της πανδημίας. Δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη live εμφάνισή τους, όπως ώρα, τιμή εισιτηρίου, χώρος διεξαγωγής, αν και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί στη Νότια Κορέα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Όλοι επωφελούνται» από την επιστροφή μου στην εξουσία λέει ο Τραμπ που κέρδισε 1,2 δισεκατομμύριο δολάρια από κρυπτονομίσματα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πρώην επιχειρηματίας των ακινήτων, κατηγορείται συχνά για συγκρούσεις συμφερόντων, ιδίως επειδή επένδυσε στα ψηφιακά νομίσματα
REUTERS
Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή στην Ιζαμπέλ Ατζανί - Κρίθηκε ένοχη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα
Η 71χρονη ηθοποιός, δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ κρίθηκε ένοχη για εικονική δήλωση κατοικίας στην Πορτογαλία το 2016 και το 2017, για απόκρυψη ενός δανείου το 2013 και για μεταφορά ενός ποσού στις ΗΠΑ το 2014
Ιζαμπέλ Ατζανί
Αμβέρσα: Από το ισόγειο ξεκίνησε η φωτιά στην πολυκατοικία που στοίχισε τη ζωή σε 6 ανθρώπους – Ερευνάται τεχνική βλάβη
Διασώστες κατεβάζουν με σχοινιά τους ενοίκους - Πάνω από 200 άνθρωποι στο κτίριο - «Κλειστήκαμε στο διαμέρισμα και περιμέναμε στο μπαλκόνι» λέει ένοικος
Αμβέρσα