Κόσμος

Αυτοί είναι οι βιαστές 17χρονης – Έδωσαν 30.000 δολάρια και γλίτωσαν τη φυλακή

"Άκουσα μια απαλή φωνή να μου λέει πως σκοπός της ζωής μου είναι να πηγαίνω με όμορφες γυναίκες" ήταν τα λόγια που υποστήριξε ότι άκουσε πριν επιτεθεί στη 17χρονη ένας από τους νεαρούς βιαστές της. Οι τρεις νεαροί από την Αυστραλία ομολόγησαν τον βιασμό της ανήλικης στις τουαλέτες μπαρ στην Κροατία και πλήρωσαν 31.594 δολάρια το θύμα για να εξασφαλίσουν την ελευθερία τους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Dylan Djohan, 23, Ashwin Kumar, 23, και Waleed Latif, 21, ομολόγησαν, σύμφωνα με το The Age, την ενοχή τους. Αφού πλήρωσαν το θύμα, οι τρεις νεαροί επέστρεψαν στην Αυστραλία. Από τη στιγμή που έμαθε ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Dylan Djohan το ανακοίνωσε στους φίλους του στα social media. Σχολιάζοντας μια φωτογραφία του να κάθεται σε έναν τοίχο στο Dubrovnik ότι μια απαλή φωνή του είπα να “κάνει έρωτα με ουράνια ευλογημένες ομορφιές”.

Οι τρεις νεαροί, σύμφωνα με την Dailymail, απενεργοποίησαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook μετά την επιστροφή τους στην Αυστραλία. Όσο βρίσκονταν στην Κροατία κυκλοφορούσαν με εγγύηση και αντιμετώπιζαν ακόμα και 15ετή φυλάκιση. Επέστρεψαν τελικά μετά από 7 μήνες παραμονής τους στην Κροατία.

Οι αρχές είχαν κατασχέσει τα διαβατήριά τους από τον Ιούλιο του περασμένου χρόνου μετά την καταγγελία της 17χρονης από τη Νορβηγία πως προσπάθησαν να τη βιάσουν ομαδικά στις τουαλέτες του μπαρ Tropic στο Split γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου. Οι τρεις νεαροί έπιναν μαζί με τη 17χρονη όταν ένας από αυτούς την οδήγησε στις τουαλέτες. Τους ακολούθησαν οι άλλοι δύο και άρχισαν να την παρενοχλούν.

Τα ιατροδικαστικά στοιχεία ήταν αρκετά για να τους συνέδεσαν με την επίθεση. Βρέθηκε γενετικό υλικό των τριών νεαρών στα ρούχα της κοπέλας, με δύο από αυτούς να υποστηρίζουν ότι έκαναν συναινετικό σεξ μαζί της και τον άλλο να αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί της.

Ούτε η ασφάλεια ούτε το προσωπικό του νυχτερινού μαγαζιού κατήγγειλαν το περιστατικό εκείνο το βράδυ. Οι μαρτυρίες ενίσχυσαν την εκδοχή γεγονότων των Αυστραλών, με την υπόθεση εναντίον τους να γίνεται πιο αδύναμη. Η ακτιβίστρια Sanja Sarnavka δήλωσε πως ο εισαγγελέας δεν θα έπρεπε να επιτρέψει τη χρηματική ρύθμιση της υπόθεσης με την κατηγορία του βιασμού.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς οι ηγέτες των χωρών του Κόλπου έπεισαν τον Τραμπ να αναβάλει την νέα επίθεση στο Ιράν – Φοβούνται για αντίποινα
Του ζήτησαν να κάνει υπομονή λίγες ημέρες καθώς είναι κοντά στο να κατατεθεί ειρηνευτική πρόταση που εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές - Το παρασκήνιο το συνομιλιών σύμφωνα με το Axios
Ντόναλντ Τραμπ
Βίντεο από τους πυροβολισμούς στην Τουρκία με τους 6 νεκρούς - Σκότωσε την σύζυγό του και άνοιξε πυρ σε διαφορετικές περιοχές
Αφού πυροβόλησε την σύζυγό του, εισέβαλε σε εστιατόριο σκοτώνοντας πελάτες και προσωπικό και στη συνέχεια επιτέθηκε σε βοσκό και δύο ακόμη άτομα σε βενζινάδικο
Η στιγμή των πυροβολισμών
Ανήλικος παλαιστής ο ένας εκ των δύο δραστών των πυροβολισμών στο τζαμί του Σαν Ντιέγκο - Αυτοκτόνησαν αφού σκότωσαν 3 θύματα
Ανάμεσα στα θύματα και ο ήρωας - φρουρός του Ισλαμικού Κέντρου που κατάφερε να σώσει αρκετές ζωές πριν πέσει νεκρός - 17 και 19 χρόνων οι δράστες - Άφησαν αντισλαμικά μηνύματα μίσους μέσα στο αυτοκίνητό τους
17χρονος
5