Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτοκτονία υποπτεύονται οι φίλοι του μοντέλου – Η μάχη με την κατάθλιψη και τα χρέη

Sophie Gradon

Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της η Sophie Gradon έστελνε μηνύματα αγάπης στον σύντροφό της. Βρέθηκε νεκρή στο πατρικό της. Υποψιάζονται αυτοκτονία οι φίλοι της.

Η 32χρονη Sophie Gradon που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών στο Love Island έδινε μάχη με την κατάθλιψη και τα χρέη όπως αποκαλύπτουν κοντινά της πρόσωπα.

Το ITV2 σόου πρόβαλε αφιέρωμα στη διαγωνιζόμενη του 2016 Sophie Gradon μετά τον ξαφνικό χαμό της. Η πρώην Miss Μεγάλη Βρετανία είχε τραβήξει τα βλέμματα πάνω της όταν βρήκε το άλλο της μισό σε μια γυναίκα και έγιναν το πρώτο bisexual ζευγάρι στο ριάλιτι. Είχε προκληθεί ντόρος και όταν οι κάμερες την κατέγραψαν να κάνει σεξ με συμπαίκτη της σε μια ντουλάπα.

Οι φίλοι της αποκάλυψαν ότι είχε χάσει έναν στενό της φίλο λίγο καιρό πριν τον θάνατό της. Από τότε έπεσε σε μια μαύρη περίοδο. “Υπέφερε από κατάθλιψη και άγχος και μιλούσε αρκετά για οικονομικά ζητήματα που προφανώς την πίεζαν πολύ. Ήταν τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της και είχε μια καλή ζωή. Ωστόσο ένας καλός της φίλος πέθανε πρόσφατα και επηρεάστηκε πολύ άσχημα”.

Βρήκαν νεκρή τη Sophie Gradon στο πατρικό της

Η αστυνομία βρήκε νεκρή τη Sophie Gradon στο πατρικό της σπίτι στο Medburn, στο Newcastle την Τετάρτη. Ο συντετριμμένος σύντροφός της Aaron Armstrong, που η Sophie περιέγραφε ως το άλλο της μισό, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα μετά τα τραγικά νέα. “Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το χαμόγελο. Σε αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου. Θα είσαι για πάντα ο κόσμος μου”.

Η Sophie Gradon είχε υποστηρίξει πριν καιρό πως πούλησε την ψυχή της στο ριάλιτι. Είχε μιλήσει για τη μάχη της με την κατάθλιψη στα social media. “Γεια σας παιδιά. Όχι νεκρή, απλά δίνω μάχη με την κατάθλιψη. Υπόσχομαι να επιστρέψω” έγραφε πριν από λίγο καιρό.

Ήταν φίλη με τον διάσημο ιδιοκτήτη μπαρ Paul Burns που πέθανε λίγες εβδομάδες νωρίτερα. “Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί όταν χρειαζόμουν κάποιον” είχε γράψει για τον 37χρονο. Ενώ παραμένει ασαφής η αιτία θανάτου της, η αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν πιστεύεται ότι υπάρχουν ύποπτες συνθήκες γύρω από τον θάνατό της.

Ήταν στις 29 Μαΐου που είχε επιβεβαιωθεί στα social media η σχέση της με τον πυγμάχο Aaron Armostrong. Η οικογένειά της είναι συντετριμμένη και δεν έχει μιλήσει για τον ξαφνικό χαμό της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις