Κόσμος

Αυτοκτόνησε ο φυγάς που σκότωσε τον φίλο της πρώην του

Ο Ραούλ Μοάτ, φυγάς που κατεδίωκαν οι αρχές εδώ και μια εβδομάδα στη Βρετανία, αυτοπυροβολήθηκε και "είναι νεκρός", δήλωσε πηγή που γνωρίζει λεπτομέρειες για την επιχείρηση της αστυνομίας με στόχο να τον συλλάβει. (Video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προς το παρόν, η αστυνομία επίσημα έχει ανακοινώσει απλώς ότι ο “ύποπτος έριξε μια σφαίρα” και “νοσηλεύεται σε νοσοκομείο”.

Ο πρώην πορτιέρης σε νυχτερινά κέντρα, 37 ετών, σκότωσε το φίλο της πρώην κοπέλας του, τραυμάτισε σοβαρά την ίδια και πυροβόλησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό που τον κατεδίωκε την τελευταία εβδομάδα. Είχε λάβει εξιτήριο από σωφρονιστικό κατάστημα στο Ντέρχαμ την περασμένη Παρασκευή, αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης για επίθεση. Είχε προαναγγείλει τι επρόκειτο να ακολουθήσει με ένα μήνυμά του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Οι Βρετανικές αρχές κινητοποιήθηκαν, σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έχουν διεξαχθεί ποτέ στη χώρα, για να τον εντοπίσουν. Αστυνομικοί τον περικύκλωσαν στο Ρόθμπερι, βόρεια του Νιούκασλ, το απόγευμα της Παρασκευής. Διεξήχθησαν εξάωρες διαπραγματεύσεις πριν αποφασίσει, όπως φαίνεται, να αυτοκτονήσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλαλούμ με την υπογραφή της συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν: Ο Τραμπ επιμένει ότι θα γίνει σήμερα, το Ιράν διαψεύδει
Ηλεκτρονικά θα πέσουν οι υπογραφές σύμφωνα με το Axios - Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στο Ισραήλ για Νετανιάχιου - «Θάνατος στον Αραγτσί» φώναζαν διαδηλωτές στο Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
Αλβανία: Εντάλματα σύλληψης για διαφθορά κατά προσώπων που συνδέονται με το τουριστικό σχέδιο της οικογένειας Τραμπ
Από τους 20 ανθρώπους που καταζητούνται, τέσσερις συνελήφθησαν το Σάββατο (13/6/26), ανακοίνωσε η ειδική εισαγγελία κατά της διαφθοράς, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο τουριστικό σχέδιο του Κούσνερ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS