Κόσμος

Αυτοκτόνησε οπαδός του Τραμπ μετά την σύλληψή του για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ που είχε συλληφθεί αφού συμμετείχε στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου, βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του. Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 53χρονος Christopher Stanton Georgia, βρέθηκε νεκρός από την σύζυγό του στο σπίτι του στην Αλφαρέτα της Τζόρτζια το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

«Υπάρχει αίμα παντού!» είπε η γυναίκα τηλεφωνώντας στην αστυνομία. «Ο άνδρας μου είναι νεκρός! Ψάχνω το όπλο», είπε ακόμα.

Στο σπίτι βρέθηκαν δυο ημιαυτόματα όπλα. Ο άνδρας είχε συλληφθεί αφού είχε παραβιάσει και την απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί εκείνη την ημέρα και αναμενόταν να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έως και 180 ημέρες και πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

Άλλοι πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τα επεισόδια στο Καπιτώλιο. Ένας αστυνομικός και τέσσερις πολίτες. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ: «Δεν θα υπάρχουν διόδια, εκτός αν είναι από τις ΗΠΑ» – Τα «αγκάθια» των συνομιλιών στην Ελβετία
Στην Ελβετία θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζει Ντι Βανς και την ιρανική αντιπροσωπεία να προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή για την μόνιμη εκεχειρία
FILE PHOTO: A drone view of vessels anchored in the Strait of Hormuz as seen from Musandam, Oman, June 8, 2026. REUTERS/Stringer/File Photo
«Ανοιχτά τα Στενά του Ορμούζ» επιμένει ο αμερικανικός στρατός – Συνεχίζεται το διπλωματικό «θρίλερ»
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι «προπαρασκευαστικές» συνομιλίες μεταξύ διπλωματών στο Μπούργκενστοκ κοντά στην Λουκέρνη με στόχο την διατήρηση του διαλόγου επί την προκαταρκτικής συμφωνίας ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν
Vessels in the Strait of Hormuz near the beach of Bandar Abbas, Iran, June 17, 2026. Amirhosein Khorgooi/ISNA/via WANA (West Asia News Agency)/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. ISRAEL OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN ISRAEL. NO ACCESS FOR ISRAELI MEDIA. NO USE BBC PERSIAN. NO USE VOA PERSIAN. NO USE MANOTO. NO USE IRAN INTERNATIONAL. NO USE RADIO FARDA. DIGITAL: NO USE BBC PERSIAN. NO USE VOA PERSIAN. NO USE MANOTO. NO USE IRAN INTERNATIONAL. NO USE RADIO FARDA.