Κόσμος

Αυτοκτόνησε οπαδός του Τραμπ μετά την σύλληψή του για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο

Οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ που είχε συλληφθεί αφού συμμετείχε στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου, βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του. Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 53χρονος Christopher Stanton Georgia, βρέθηκε νεκρός από την σύζυγό του στο σπίτι του στην Αλφαρέτα της Τζόρτζια το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

«Υπάρχει αίμα παντού!» είπε η γυναίκα τηλεφωνώντας στην αστυνομία. «Ο άνδρας μου είναι νεκρός! Ψάχνω το όπλο», είπε ακόμα.

Στο σπίτι βρέθηκαν δυο ημιαυτόματα όπλα. Ο άνδρας είχε συλληφθεί αφού είχε παραβιάσει και την απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί εκείνη την ημέρα και αναμενόταν να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έως και 180 ημέρες και πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

Άλλοι πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τα επεισόδια στο Καπιτώλιο. Ένας αστυνομικός και τέσσερις πολίτες. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο - «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης
«Εμείς που επιθυμούμε τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας, πρέπει να εργαζόμαστε συνεχώς, να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο»
Κυπριακό: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης 12
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1