Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτός είναι ο άνδρας που επιχείρησε να κλέψει το Όσκαρ της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ! [pics, vids]

Όσκαρ ΜακΝτόρμαντ

Είχε το θράσος να κάνει live στο Facebook τη στιγμή που παίρνει το Όσκαρ της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ στα χέρια του. Ο 47χρονος Τέρι Μπράιαντ υπολόγιζε, όμως, χωρίς την παρατηρητικότητα ενός φωτογράφου του Reuters.

Ο Τέρι Μπράιαντ κατηγορείται ότι προσπάθησε να κλέψει το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου που μερικές ώρες νωρίτερα είχε κερδίσει η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ για το ρόλο της στην ταινία «Τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, Μιζούρι».

Πολύ γρήγορα, ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής και κρατείται ενώ ορίστηκε και εγγύηση 20.000 δολαρίων.

Το δε χρυσό αγαλματάκι επέστρεψε στην κάτοχό του. Η οποία, όπως είπε και ο εκπόσωπός της, γιόρτασε την επανένωση με ένα… διπλό τσίζμπεργκερ!

Πως να… αρπάξετε ένα Όσκαρ, live στο Facebook

Παραδοσιακά, μετά το τέλος της τελετής απονομής των Όσκαρ, οι νικητές (κυρίως, όχι μόνο) παραβρίσκονται στο Governors Ball. Εκεί, στα αγαλματίδια χαράσσεται το όνομά τους.

Ο 47χρονος Μπράιαντ, φορώντας το σμόκιν του, κατάφερε και τρύπωσε στο πάρτι. Κανείς ακόμη δεν ξέρει πως εξασφάλισε πρόσκληση. Αλλά είχε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Άγνωστο γιατί άνοιξε την κάμερα του κινητού και άρχισε να βγάζει live στο Facebook τη στιγμή που παίρνει στα χέρια του το Όσκαρ της ΜακΝτόρμαντ.

«Εντάξει αγοράκια και κοριτσάκια» λέει καθώς έχει στα χέρια του το Όσκαρ και προχωρά γρήγορα, σχεδόν πέφτοντας πάνω σε όποιον είναι στο δρόμο του. «Κοιτάξτε, πήρα αυτό! Είναι δικό μου» λέει με το αγαλματίδιο στα χέρια.

https://youtu.be/f3kvlkKNUTU

Εκείνη την ώρα, ένας από τους φωτογράφους τον τράβηξε φωτογραφία. Και συνειδητοποίησε πως δεν ήταν από τους νικητές. Έτσι, άρχισε να τον ακολουθεί.

Το χαμένο Όσκαρ και ο φωτογράφος

Video του Associated Press έχει καταγράψει τον Μπράιαντ, πάντα με το Όσκαρ στα χέρια, να φεύγει από το πάρτι μετά την τελετή.

Μόνο που εκεί, τον είδε ένας φωτογράφος του Reuters. Και απόρησε γιατί κρατούσε Όσκαρ στα χέρια του. Δεν τον θυμόταν να έχει κερδίσει λίγες ώρες νωρίτερα.

Όσκαρ ΜακΝτόρμαντ

Μάλιστα, στο video ακούγεται ο φωτογράφος να ρωτάει κάποιον άλλο: «είναι δικό του αυτό;».

Όταν άνδρες της ασφάλειας αντιμετώπισαν τον 47χρονο, εκείνος δεν πρόβαλε αντίσταση. Παρέδωσε το Όσκαρ και τους ακολούθησε.

Το δεύτερο για τη Φράνσις ΜακΝτόρμαντ

Η 60χρονη ηθοποιός τιμήθηκε το βράδυ της Κυριακής με το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία “Τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, Μιζούρι”. Παίζει μια μητέρα που τα βάζει με την αστυνομία (και την τοπική κοινωνία) γιατί δεν έχει βρεθεί ο βιαστής και δολοφόνος της κόρης της.

Είναι το δεύτερο “αγαλματάκι” για την σπουδαία ηθοποιό. Το πρώτο το είχε πάρει για την ταινία Fargo, την οποία είχαν σκηνοθετήσει ο σύζυγός της Τζόελ Κοέν και ο αδερφός του, Ίθαν.

Πηγή: Daily Mail
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις