Κόσμος

Αυτός είναι ο Caffrey – Η γάτα που περπατάει με δυο πόδια! – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ήταν τριών παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κι έχασε το ένα του πόδι. Πριν απο λίγο καιρό του έκοψαν και το δεύτερο. Τωρα τρέχει με τα δύο, που είναι στην ίδια πλευρά του σώματός του.

Ο λόγος για τον Caffrey, μια γάτα Περσίας που έπεσε θύματα τροχαίου πριν από δέκα χρόνια. Αρχικά, μετά απο χειρουργική επέμβαση έχασε το ένα του πόδι και πριν απο 4 μήνες έχασε και δεύτερο.

Αν και όλοι πίστευαν ότι θα περνούσαν πολλές εβδομάδες μέχρι να αναρρώσει, εκείνος μέσα σε πολύ λίγες ημέρες κατάφερε να βρει την ισορροπία του.

Το αφεντικό του, η 58χρονη Sue Greaves, ήταν σίγουρη πως η γάτα της δεν θα ξαναπερπατούσε. Η θέληση του Caffrey όμως ήταν τόσο δυνατή που διέψευσε οποιαδήποτε πρόβλεψη.



ΠΗΓΗ: dailymail

Διαβάστε
Πως θα ήταν Facebook, Youtube, twitter στα ’80’s και στα ’90’s!

Ο “ελαιοχρωματιστής” Πάμπλο Πικάσο

Παραλίγο να πληρώσει με τη ζωή της τη φωτογράφιση – ΦΩΤΟ

Εσείς έχετε δει τις γάτες Νίντζα; – ΒΙΝΤΕΟ

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρόμπερτ Φίτσο: Ο φιλορώσος Σλοβάκος ηγέτης θα συναντηθεί με τον Πούτιν αλλά δεν θα παραστεί στην παρέλαση της «Ημέρας Νίκης»
Μετά το τετ α τετ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της Σλοβακίας θα ταξιδέψει στη Μόσχα για την ρωσική στρατιωτική εκδήλωση
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν (αριστερά) με τον Ρόμπερτ Φίτσο (δεξιά)
Η νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί χρειάζεται θεραπεία για την καρδιά – «Το καθεστώς του Ιράν θέλει να την ξεφορτωθεί», λέει ο αδερφός της
Ο αδερφός της μεταξύ άλλων τονίζει πόσο άσχημα είναι η υγεία της και λέει πως κάθε μέρα ξυπνάει «περιμένοντας το χειρότερο τηλεφώνημα»
Ναργκίς Μοχαμαντί