Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτός είναι ο κούκλος που έκλεψε την καρδιά του επόμενου Προέδρου της Γαλλίας

Αυτός είναι ο κούκλος που έκλεψε την καρδιά του επόμενου Προέδρου της Γαλλίας

Είναι μόλις 40 ετών και είναι και όμορφος και πετυχημένος. Ο Ματιέ Γκαλέ τα έχει όλα για να προκαλέσει τον φθόνο των ανταγωνιστών του. Είναι ο νεότερος σε ηλικία Διευθύνων Σύμβουλος του Radio France και αγνοεί τις φήμες με μεγαλύτερη όλων εκείνη ότι έχει σχέση με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Εδώ και πολύ καιρό ο σεξουαλικός προσανατολισμός του Μακρόν γίνεται πρωτοσέλιδο σε πολλά γαλλικά ΜΜΕ και όχι μόνο. Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να γράψουν ότι ο Μακρόν έχει σχέση με τον όμορφο Ματιέ Γκαλέ. Αν και ο Μακρόν το διέψευσε και είπε ότι είναι ευτυχισμένος με την σύζυγό του Μπριζίτ Τρονιέ ο ίδιος ο Ματιέ δεν είπε κουβέντα συντηρώντας με τον τρόπο αυτό τις φήμες.

Γοητευτικός, εργασιομανής και έξυπνος. Έτσι, το περιγράφουν όσοι τον γνωρίζουν καλά. Με βαριά πτυχία στο βιογραφικό του (Πολιτικές Επιστήμες στο Μπορντώ και μεταπτυχιακό στις οικονομικές επιστήμες από την Σορβόνη) έχτισε την καριέρα του πολύ γρήγορα σε σημαντικά πόστα. 

Πέρασε από την Pathé Group, στην συνέχεια από το Canal +, συμβουλος του Φρεντερικ Μιτεράν και πολλά άλλα…

Το 2014 ο Γκαλέ διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος του Radio France και έπεσαν όλοι να τον φάνε. Ξόδεψε 105.000 ευρώ μόνο για την διακόσμηση του γραφείου του. Σήμερα, το όνομά του είναι και πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή τον υποψήφιο και φαβορί κατά πολλούς για την προεδρία της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν. Και οι εχθροί του Γκαλέ επιμένουν ότι παρά τις διαψεύσεις, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ήδη κάποιοι έχουν φτιάξει σελίδα στο facebook με τον σεξιστικό τίτλο: Ματιέ Γκαλέ, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε